0

Hoppa på distans

Idag var det dags för ännu en onlinetävling. Vi brukar inte dra ut på allt till sista dagen men med sjuka hästar och en sig bana hade vi inte mycket val.

Igår var underlaget slask och helt okej så trodde det skulle vara ännu bättre idag, det var det inte... idag var det is och mer is blandat med lite vatten. Men mina hästar har fyra broddar så dom fick börja. Edward var först ut.

Kändes lugn och fin i uppvärmingen och sen taggade han till som tusan när vi började hoppa. Avslutade med en bana på 70cm, förutom lite korsgalopp så kändes allt bra. Han hoppade till och med Filippas alla hjärtansdag hinder utan problem.  (null)

(null)

Sam har slutat att hosta och snora nu så hon fick trava över bommar. Det är bindande anmälan så kände att jag vill köra hennes runda även om det inte blev som tänkt.

(null)

Fick även ett infall att jag vill prova att hoppa med Mango. Han var så duktig. Jag började med att leda över honom såvi kunde hoppa tillsammans. Sen tog vi rygg på Filippa och Hades. Första gången bockade han men stannade när jag sa proo och efter det så var det inga problem. Vi red hela banan. Sen avslutade vi med att han skulle springa efter mig lös och hoppa och det tyckte han var kul.
(null)

(null)

Filippa ledde över Alva så hon fick också vara med litegrann. Ni fick ingen uppdatering igår men kan säga att Alva briljerade när jag red. Hon slappnar av med för varje gång nu. Ska bli spännande att se vad som händer under sportlovet. 

Nu ska jag kurera mig i sängen för jag har en njursten som bråkar.

(null)

Kommentera här: