0

Februari

Jaha då var januari redan slut. Tiden går så fort och långsamt på samma gång, konstig känsla.
För att inte låta dagarna rinna iväg allt för mycket i onödan så hade jag gjort en lista på allt jag skulle göra i januari. Av 17 punkter så blev det fem kvar, bland annat att få igång alla hästarna.
Första halva av januari gick jättebra men sen blev det istid.

Så igår var hovis ute och hästarna fick fyra brodd runt om och Edward fick skor bak igen. Dock skippade jag snösulor igen vilket jag fick ångra idag. Igår när det fortfrande bara var lite vitt på marken så gick det jättebra att använda vår (is)ridbana. Broddarna gjorde sitt så att säga. Idag hade det kommit desto mer snö och hästarna halkade pga styltor. Jag hade hoppats på att snön skulle packas till över isen men behövs nog nån plusgrad för att det ska ske. Planen om att hoppa nästa helg verkar långt borta. 

Tömkörde Alva på stallplan idag. Tänkte att mindre yta är nog bra så hon inte kan dra iväg. Hon försökte två gånger efter varandra direkt i början. För det första halkade hon till och för det andra kom hon ingenstans. Efter det skötte hon sig utmärkt. Dom dagar jag är ensam i stallet så tänkte jag tömköra och så fort Filippa har tid att hjälpa mig så ska jag hoppa upp igen. Känns inte bra att hon fick ett break på två veckor när vi precis kommit upp och skrittat. Men men vädret får ingen på. 

Så förhoppningsvis får jag igång alla hästar under februari istället. 18 nya punkter plus dom 5 från januari. Nu köööör vi. Ja jag är en mellofantast. 

(null)
Söt ponny i frozengrimma (som alla mobbar honom för) 

(null)
Drogad Alva som har lite slagsida. Nästa gång ska vi halvera dosen och går det bra så kanske vi testar att sko utan domosedan gången efter det. 

(null)

Kommentera här: