0

Buskul

Idag hade vi lite ärenden innan stallet, nämligen att köpa en pulka. Tolkning bakom Hades stod på schemat. Jag saknar dock mitt tefat för pulkan var jättesvår att parera, ramla ur flera gånger. Filippa testade trickskidor, jag är för rädd om mitt knä för att våga prova. Sen hämtade vi bobben och testa med den också. Vi hade så kul. 

Sen red jag Mango medan Filippa longerade och jobbade med Alva. Mango skötte sig bra men var okänslig för både skänkel och tygel. Hoppas att det bara var dagsformen annars får jag bakläxa. 

(null)

(null)

Hoppade upp på Alva när jag kom tillbaka. Jag trodde vi skulle få börja om lite då jag inte suttit på henne på tre veckor men vi kunde ta vid där vi slutade. Hon var så duktig. Vi avslutade med att skritta lite på en volt runt Filippa. Ser fram emot att få igång henne ordentligt nu. 

Har varit på städhumör senaste veckan så har plockat massor i stallet. Jag vet inte vad som hänt senaste året men det har varit sån oordning överallt så jag har ont i magen menyn har jag börjat tagit tag i det i alla fall. Får se hur länge det håller i sig. 

(null)

Kommentera här: