Luktar katt

(null)
Morgonbestyr med disk, tvätt, duvor, havssulor, en vacker ormvråk och två kattugglor. När C anslöt fortsatte Lilltjejen med de fjäderklädda medan vi fyllde släpvagnen, den större modellen denna gång. Jag trodde vi skulle behöva två vändor men med bagaget knökat pusslade C med glassfrys, tvättmaskin, gamla möbler, hyllor och allsköns bröte över alla bredder så vi klarade det på en!
(null)
Kattugglans dun- och fjäderklädda huvud är förunderligt mjukt, havssulorna är aggressiva och siktar på ögonen med sin långa vassa näbb så visir är ett måste vid hantering och ormvråkar luktar jättegott, de luktar katt!

(null)

Väl hemma blev det dusch, lunch och chill innan Stora Teatern och föreställningen "My land". Imponerande styrka och smidighet effektfullt inramat av sand, ljus och musik. 

Vi var in till stan igår fredag också och frossade på Pinchos innan vad vi trodde skulle vara föreställningen, men visade sig vara fel dag. Jäkligt gott var det i varje fall.
(null)

Imorgon blir det upp med tuppen igen för allra sista passet på Fågelcentralen för denna säsong. Jag tror inte jag behöver fråga Lilltjejen om hon vill fortsätta nästa år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0