Fångad av en stormvind

Det blåser friska höstvindar så det syns inte särskilt väl att jag varit hos frisören och trimmat av rejält. Precis så att jag får ihop det i en tofs. Konstigt det där att man aldirg känner sig fulare än när man sitter där i frisörstolen med capen draperad över axlarna och dubbelhakorna framträder i all sin mångfald samt håret platt nedkammat och redo för saxen. Frisören greppade plattången och skapade mjuka lockar som åkte upp i tofsen så fort jag kom hem...
Medan jag satt i det skarpa ljuset noterade jag att det grå spridit sig rejält från tinningarna över hela huvudet och jag undrar lite hur jag kommer att se ut när hela alltet är grått. 
 
Fick till en dryg halvtimmes lubbande på löpbandet igår medan Lilltjejen tränade fotboll. Helt ok tempo och ok i knät. Blir lite extra promenerande i och med hundis och även om det inte ger lika bra utdelning som att lubba är det bättre än inget för knäets styrka. När det är gymnastik för Lilltjejen ikväll blir det långtur med den fyrfota, bra för oss båda. Får bara hoppas att vädret blir torrt då denna hund har en förmåga att ogilla dåligt väder!
 
Till helgen jobbar vi våra sista pass för säsongen på Fågelcentralen och siktet är inställt på att köra mera skräp medan Lilltjejen fokuserar på de fåglar som nu är inne. Det innebär att vi kanske kan komma iväg och njuta av höstfärgerna någon av följande helger. Sociala medier svämmar över av undersköna färgexplosioner och jag känner att jag också vill ut och uppleva!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0