Ett år yngre!

Alltså, jag har gått omkring hela detta år i säker förvissning att jag nu skulle bli 47! Hade jag inte till och med "47" som rubrik till förra årets begivenhet? Så att "bli" ett helt år yngre var ju en angenäm överraskning!
Lugn och fin födelsedag blev det i varje fall med alldeles för många och fina presenter och C lät mig till och med slippa uppvaktningen på sängen som jag alltid haft så svårt för.
 
 
Av alla Christers fina presenter var det denna som faktiskt fick mig till tårar. En Dosare, eller Doozare som försvenskade namnet av "Doozers", ni vet, de där små byggarna i Fragglarna som endast levde för att bygga en massa konstruktioner i Fragglarnas grottor och som dessa åt upp. När jag var barn önskade jag mig hett en Doozare men det var Fragglarna som var mest populära och därför fanns i affärerna. C hittade en på eBay som en tjej i USA fått som barn och haft med sig till vuxenlivet och sin arbetsplats i New York. Jag har för mig han sade att hon också jobbade som ingenjör!
Nyskick med etikett och till och med upphängningsmojängen kvar har han nu fått ett nytt hem på min arbetsplats hemma, då jag aldrig skulle våga ta honom till kontoret.
 
Lilltjejen chansade och kom hem innan skolan för att uppvakta mig, men jag var ju hos C. Hon kom efter skolan igen och fick då avnjuta en bit av min andra tårta från "Mr Cake" som jag fått välja dagen innan. Bitarna är ju så stora och mastiga att morgonens bit nästan fått mig illamående, men Lilltjejen gillade uppenbarligen chokladbomben...
 
Körde mitt pass i Sisjön och laddade upp med en glass som personalen så vältajmat bjussade på. Bra med folk och jobbigt värre men som alltid välsignat skönt! 
 
Vi tycker det är mysigt att laga mat tillsammans, det flyter så himla lätt och trivsamt där C oftast är den som står för beslut och tillagning medan jag bistår och denna dag blev det baconlindad sparris att börja med följt av oxfilépasta som jag strategiskt fick äta mindre utav då jag visste att magsäcken skullle räcka till tårtbit nummer två. Inte ens jag mäktar med att äta upp all den där smörkrämen! Jag tror jag gått upp två kilo bara denna dag...
 
Roy Fares, Mr Cake himself var förresten på caféet då vi var där och då jag inte vågade fixade C så jag fick förevigas med honom. Han jobbade ju så jag kunde inte med att fråga!
 
Christers skrivbord och mitt skrivbord...lite skillnad, haha! Och jag tycker ändå att jag är mån om att hålla mina arbetsytor rena.
 
Träning i all ära men likväl skönt med en ledig onsdagskväll. Fullt upp hela dagen med möten och förberedelser så väldigt skönt att åka ut till Björlanda och en promenad i den friska havsluften med doft av rutten tång. Fick också en keps av C, en sådan där som är designad för oss som vill ha hög tofs så det där hålet som de vanligtvis har för att justera storleken sträcker sig helt sonika högre upp, hur piffigt som helst! Syns dåligt på bilden men tofsen är där högt upp och kepsen sitter som ett smäck!
 
Har avslutat dag ett av faciliteringskursen jag denna gången håller tillsammans med Desirèe. Det är alltid lika spännande vilka deltagare man får och denna grupp är inget undantag. Man utmanas och nu efteråt är jag helt slut i vanlig ordning, trots att det är väldigt roligt.
 
C är på väg tillbaka efter ett möte i stan så ska fortsätta förbereda lite inför kursdag två innan vi ska till gymmet för min torsdagsklass. Lär sova gott ikväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0