Kvälls sökande

Varför är det så otroligt bra med denna bloggen. Igår behövde jag komma på en film, men stod helt still i huvudet och sämst som jag är på att komma på vad skådespelare heter. Google var inte till någon hjälp och inte heller en efterlysning på facebook hjälpte. 

Fruktansvärt irriterande att inte komma på eller hitta vad man letar efter. Kom däremot ihåg att under 2014, under tiden jag bodde i Växjö, det vill säga augusti - december kollade jag på filmen. Var aktiv här inne då varje dag och skrev allt jag gjorde mer eller mindre. Så då var det bara till att gå och kolla i arkivet och sant som sagt, en dag i november 2014 kollade jag på Primal Fear. När jag väl hittade detta hade jag däremot glömt varför jag ens skulle komma på det. Men det gör inget, jag skulle ändå sova och slapp grubbla vidare på detta. 

Somnade utan att grubbla vidare men vaknade inte pigg och alert. Men med lite ömmande rygg är man uppe. Astrid lämnas på förskolan, Aaron äter frukost och vi ska inleda denna nya vecka med så lite som möjligt att göra. 

Slänger upp mer inlägg under dagen om helgens kalas.