Fira Pappa & Astrid



Grubblade och grubblade hela förmiddagen för att komma fram till att i söndags var ingen bra dag att full följa våra planer med att träffa pappa för att fira farsdag & Astrid. Vill inte träffas inne och Astrid var inte bra nog för att träffas ute. 

Vi träffades istället en kall dag som denna. Satt i bilden, kall och önskade att vi bara kunde gå in och ha en mysig stund hemma hos pappa. Men lika bra blev det för Astrid att få öppna sina presenter i bagageutrymmet i bilen och pappa fick sina farsdag presenter från oss. 

Vi tog oss sedan en promenad i det kyliga vädret ner mot ivöstrand. Innan vi skildes åt och körde hemåt till värmen. Presenterna Astrid fick var väldigt uppskattade och direkt skulle hon sätta sig och måla med glitter färgerna. Efter vi fått i oss lite mat var det även dags att göra armband, hon gjorde ett till Tobbe, sig själv och mig. Ska bära mitt med stolthet och kärlek, det allra finaste från min älskade flicka. Vi lekte vidare med den spiral saken, en mycket nöjd Astrid som fått träffa morfar idag och dessutom fått med sig presenter därifrån. 

Även jag är väldigt nöjd! Kändes så otroligt tråkigt att behöva ringa i söndags att skjuta upp vårt firande. För det betyder så oerhört mycket att få träffa pappa och så för Astrid! Så att kunna träffas idag, bara för en promenad, i kylan var roligt! 

Så får vi hoppas min pappa sover gott med sina nya sängkläder. ♡