Aarons Dop


Dop ceremoni i Ivetofta Kyrkan med psalmerna, Tryggare kan ingen vara, Gud som haver och Du vet att du är värdefull. Samt avslutnings låt, Snart är det jag som är kung - Lejonkungen.

Anton, som då blivit Aarons fadder satt med honom under hela dopet. Blev lite ner kräkt men det var väntat, han är ju trots allt vår lilla kräkbebis. Astrid fick också så klart vara en del av dopet, hon och Tobbe hällde upp dopvattnet. Jag och Anton gick sedan fram tillsammans och höll Aaron medan han fick det på huvudet. Astrid fick även den äran att sätta upp hans dop duva i trädet. 

Avslutade dopet med ovannämnd låt som passade så bra för våran son och var lite rolig med. 

Snart ska jag bli en mäktig kung, som fienderna slår
Ja, men djurens konung brukar väl ha lite mera hår? 
Snart blir jag djungelns nummet ett, en kung, en stor idol
Jag tränar på min nya stil, jag ryter fram ett vrål!
Ursäkta med du verkar lite ung
Vänta, snart är det jag som är kung!
Det där dröjer länge än unge herrn, det kan du tro...

Astrid och Hailey, lite även Elly dansade till låten och gjorde en fin uppvisning. Blev ett väldigt speciellt avslut på Aarons dop. 

Samlade för lite fotografier innan vi körde upp till församlingshemmet för mottagningen. Där bjöds det på god snörgåstårta, även Aaron fick så klart smaka. 

Han vilade sedan upp sig medan vi öppnade upp hans presenter med hjälp av 3 ivriga barn! Han fick jätte fina doppresenter, tack alla! 

💚 Stjärntecken tavla 
💚 Dop stol
💚 Dop pall
💚 Dop hjärta & tavla 
💚 Speldosa
💚 Bilbarna & nalle
💚 Tavla för hand- & fotavtryck i gips
💚 Bestick med namn
💚 Pengar 

Dags att servera jordgubbstårta! Även glass & jordgubbar till dem som föredrog detta. Riktigt mumsigt! 

Denna dagen var verkligen helt underbar! Aarons första speciella dag och den blev precis som vi tänkt oss. Både fin, mysig och rolig! 

Tacka alla inom familjen som kom och närvarande på denna dag. För all kärlek, fina ord och engagemang i Aarons (& Astrids liv). ♡♡ 

Här kommer bild bomb!