Nope, ingen bebis.



Inte trodde jag att vi skulle behöva vänta så här länge på bebis, han är tydligen inte redo att komma ännu. Börjar bli riktigt drygt och är en aning trött på att vara gravid vid detta lagret. Kan inte påstå att det är mycket gravidglow när man mår pest och pina lite överallt. Så mäktigt trött, hittar inte mycket till energi, ryggen värker, har hjärtrusning, dessutom nu sista dagarna svullnat lite om fötter och händer. Har till och från också en känsla av att vara svullen i huvudet vilket är rätt obehagligt. Men det är snaaaart över i alla fall, fast varje dag känns som en evighet, känner mig som en zombi. Försökter bara ta mig igenom en dag åt gången, Astrid är rätt duktig på att underhålla oss båda två. Hon är i alla fall snäll mot mig och ibland låter hon mig lägga mig en stund när jag behöver det. Hon tar den lilla lilla kraften jag har, hade ju varit skönt att sov genom hela dagarna. 

Tobbe har haft sin 5 dagars ledighet och nu denna veckan har han bara 3 förmiddag pass sen är han ledig till slutet av februari. Han skulle egentligen haft natt helgen också men lyckades att bli fri från den. Det hade varit väldigt tufft att ha Astrid ensam så pass mycket, dessutom tänk om bebis kommer under helgen. Vi går verkligen bara i väntas tider och mer än så finns det inte att skriva. Vi är verkligen mer än redo för att lillebror ska komma! 

I eftermiddag väntas i alla fall en tripp till barnmorskan. Astrid har planer på att hjälpa "doktorn" lyssna på bebis hjärta och mäta magen. Har inte haft ett besök dit utan att Tobbe och Astrid inte varit med, hon har bara missat ett besök. Hela denna resan gör vi verkligen tillsammans. 

Bilder från förra veckan.