Leo's lekland


Vad händer eller rättare sagt vad händer inte? Vi är på övertid med denna graviditeten vilken ingen av oss hade förväntat oss. Börjar tro att jag hade tur i den stora oturen jag hade med graviditeten med Astrid. Med en njurbäckinfektion till guds helvete så tror jag att det kan vara en liten orsak till att Astrid faktiskt kom 8 dagar tidigare än beräknad förlossning. 

Jag hade min sista tid hos barnmorskan i torsdag och där bokade vi istället in en tid för eventull och troligtvis igångsättning på tisdag. Beroende lite på hur kroppen är just där och då, kan de kanske besluta att avvakta någon dag till men jag ställer in mig på att bli igångsatt då. Min kropp och bebis verkar inte alls vilja starta upp förlossningen på egen hand, vilket jag så gärna vill! Har sammandragningar, inga regelbundet dock, förvärkarna har magiskt slutat, bebis trycker inte sig neråt efter det att han fixerat sig. Det händer bara ingenting! Men än har han 2 dagar på sig, vi håller tummarna sen får vi väl se vad som händer och sker. 

Jag gör inte direkt något för att få igång förlossningen, trots de alla tips jag får. Vi försöker hålla oss sysselsatta om dagarna, just för att få dem gå lite snabbare. Dagar som enbart spenderas hemma med inte direkt något att göra är som jobbigast. Är som tröttast här hemma, här vill jag bara gå och lägga mig hela tiden medan när man gör något så går tiden snabbare och jag har ingen möjlighet att bara dega ihop. Men denna tröttheten, förstår inte hur man ens ska orka föda barn för jag är konstant trött morgon till kväll!! Lyckas ändå få hyfsad bra sömn om nätterna, trots jag behöver lite kissepauser från sömnen. Tobbe går hemma så jag behöver inte ta Astrid själv som är tvärt emot mig, super pigg från morgon till kväll. 

Idag har vi för andra gången denna veckan besökt Leo's lekland. Denna gången med sällskap utav Fanny med familj, så vi var ett bra gäng. Barnen de lekte för fullt i nästan 3 timmar, de "vuxna barnen" likså! Jag hängde på så gott jag kunde men vid slutet var jag mäktigt trött och hade ont i mina fötter. Kändes skönt att avrunda när vi gjorde, fast Astrid hade jätte gärna velat stanna kvar längre. 

Här hemma tog jag sedan en tupplur på soffan. Vaknade upp 1000 gånger tröttare, stel i kroppen och med ingen ork alls. Fortfarande sjukt trött, men fortfarande för tidigt för att sova. Brynäs har precis förlorat så vi ska starta upp några avsnitt Two and a half men innan vi kryper till sängs.