Wilmas dop


Måste säga att jag tycker det är super mysigt i kyrkan, med sångerna och själva sermonierna man har. Alltid så himla fint! Idag var så klart inget undantag när det vankades dop för Wilma. Med mycket osäkert i fall det skulle ske kunde jag imorse skriva "på dopdagen den 19 april 2020" på det gäst kort eller vad man ska kalla det jag gjort till dagens ära. 

Helt olikt från mig fick jag frågan om tips på dekoration i torsdag, 4 dagar innan. Så jag gav några förslag och erbjöd mig även att fixa till att vika servetter samt klippa ut fjärilar att ha till bordsplaceringen. 

Innan Astrid föddes gjorde jag en vimpel med hennes namn. Gjorde även det sen till Hailey och Elly så det var ju klart att Wilma med skulle få. Så jag har haft att göra de senaste dagarna men det har varit till mitt nöje.

Efter dopsermonin samlades vi för smörgåstårta och tårta i församlingshemmet. Barnen fick leka av sig, gäst kortet blev fylld med fingeravtryck. Wilma fick jätte fina doppresenter och en jätte fin dag. 








Nu ser jag verkligen framemot vårt dop för Aaron. Detta lika osäkert om ens möjligt att utföra då vi bokat in det, vi håller tummarna! Jag har en del planer som skall utföra till detta, vilket jag faktiskt inte ännu börjat utföra. Men tänkte det är väl dags att börja fixa och dona, har dock drygt 2 månader på mig och inte 4 dagar. 

Tänk er föresten, äran att få vara någons fadder. Det lär ju jag aldrig bli dock! Får väl helt enkelt nöja mig med att vara mamma, moster & "tant" till barnen i min närhet.