Nästan ofattbart!

 
Redan tidigt på morgonen igår rullade en lastbil med olika delar av det nya huset förbi hos oss. De hade varit här till mörka kvällen dagen innan, och i den dimmiga morgonen var aktiviteten snart igång igen.
 
Jag och Zizou gick upp en sväng på morgonpromenaden, och sedan spanade vi nyfiket upp mot berget ofta.
 
När morgonbestyren var över och vi tagit emot en sjuksköterska som kom med lite saker vi behövde ha hemma, skjutsade jag upp Peppe i rullstolen till bygget.
 
Där fick vi bästa hjälp och snart var rullstolen med Peppe inlyft i det nya huset, som redan hade alla ytterväggar på plats. Vi spanade runt och gillade det vi såg.
 
Även de som byggde var nöjda. Allt flöt på bra, och stämde med förväntningarna. Rejält och bra, var deras sammanfattning. Första Lövsta-huset (https://www.lovsta-trahus.se/) denna firma bygger, men de kunde bara berömma kvalitet och leverans. Känns bra för mig med.
 
Under dagen avancerade de vidare. Alla väggar och takstolar på plats, och gavlarna kom upp hela vägen. Även carporten kom långt.
Framåt kvällen såg man verkligen hur huset kommer se ut. Och det känns så bra!
Idag fortsätter de med taket, och vi ska nog se till att traska dit, även med rullstol, någon sväng idag med. Så glad och pigg som Peppe var igår var länge sedan jag såg honom. Roligt för oss båda att få följa detta!
 
3 kommentarer
Anonym

Så himla fint det blir. Det går undan!

Svar: Tack! Ja, det är fantastiskt.
Stuteri Kry

Anna

Det blir ju magnifikt!

Man behöver alltid något roligt att balansera upp det trista med. Ju svårare det trista är desto större behöver det roliga vara.

Svar: Då är det ett rejält försök till balans. Men verkligen fint att ha något att se fram emot och det ser ut att bli så bra.
Stuteri Kry

Hannas krypin

Så himla fint det kommer bli. Älskar den röda färgen.Jag fick julkänslor, haha.

Svar: Tack! Falurött är både praktiskt och fint, tycker jag med. Blir nog vackert till jul här! Och sommaren med, hoppas jag.
Stuteri Kry