Vi ska älska oss själva

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning

16 oktober

Själv kärlek

 "Jag levde mitt liv i en oändlig cykel av skadliga relationer, förlorade jobb och förlorade vänner. Jag kunde aldrig vara en vän, egentligen. Jag slutade komma in i relationer för att stoppa smärtan. Jag hade inget val. Jag var tvångsmässig och var mer utom kontroll för varje passande år. " BRB s.141

  Det är fantastiskt hur vi kan vara omedvetna om att vi skadar oss själva. Vi väljer fel människor, plats och saker för att göra oss lyckliga av fel skäl. Ibland vet vi att vi tillåter människor att omvända oss. Vi använder människor som plåster för att täcka våra oläkta sår tills vi märker att vi fortfarande har ont och plåster kan inte hjälpa oss. Våra sponsorer föreslår att vi arbetar med att älska oss själva. Men hur?

  Vi läser ACA-litteratur, ger oss bekräftelser och uppmuntran. Vi tittar på vårt förflutna, hanterar våra smärtor, förlåter oss själva och andra. Vi gör jobbet. Och en dag märker vi att det händer. Vi har börjat älska oss själva och till och med vara tacksamma för vem vi är. Vi slutar använda plåster och har nu autentiska vänner som älskar oss som vi är, medan vi fortsätter resan av återhämtning. Den största gåvan är att vi lär oss att vara en vän till oss själva.

  På denna dag ska jag göra jobbet. De reser till självkärlek är inte lätt, men lönen är ovärderlig.


För att vi ska kunna älska andra. Men jag får också akta mig för att bli för självgod. Jag vet att jag är eocentriskt, men för den skull är jag inte egoistisk. Mycket ska kretsa rubt mig själv, Men för den skull vill jag inte ha allt själv..Jag gillar mig själv nu när jag är nykter. Jag blev ju själv en alkoholist. Jag vet att en alkoholist, tänker mycket på sig själv. 

 Missade att lägga ut en igår!

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress