Be om hjälp!

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning

SMR 19 oktober

 

Åtgärd

 

"tillfrisknandet kräver sin ansträngning." BRB p. 50

Vår högre kraft ger alla fåglar på jorden mat, men äta måste de göra själva. Det skulle kanske vara skönt att bara sitta i tillfrisknande rummen och låta programmet smitta oss utan att själva behöva göra fotarbetet.

Några av oss har försökt detta, några i många år, och undrade varför vi inte upplevde någon förändring. Vi kan vara nyktra och drogfria men fortsätta att ha känslomässigt kaos och dysfunktion i våra liv och tänkande. Så småningom, om vi har tur, kommer vi inse, att inget kommer förändras om vi inte jobbar på det. Och vi behöver programmet, våra medresenärer och mest av allt vår högre kraft.

Om vi ​​kommit av oss, öppnar vi våra sinnen och hjärtan för att se vad som fungerar för andra. Kanske kommer samma sak att fungera för oss. Vi vet att vi behöver göra en ansträngning för att tillfriskna. Och när vi gör jobbet inser vi att tillfrisknande inte skapar storm: det ger oss ett välbehövligt paraply som vi inte tidigare haft.

Bara för idag kommer jag att lämna "boet" och göra det arbete som behövs för att arbeta på mitt tillfrisknande, det tillfrisknande som kommer att förändra mitt liv.


Har ju råkat ut för ett missöde i hemmet, spå jag arbetar hemifrån. Fast jag är tvungen att åka till arbetet i dag, och skriva ut ett papper. Sedan fortsätta det jobbiga hemma. Men jag ska ändå sköta mitt arbete. Fast är tvungen att ta hand om ohyran hemma. Vi ska få proffesionell hjälp på fredag. Fast det är en massa saker som måste åtgärdas innan. Flytta undan en massa möbler, Tyvärr så är det ju bara fästmön och jag som arbetar med det. Jag som ett vuxet barn, har svårt att be om hjäp. Jag måste arbeta med att våga be om hjälp. Även fästmön är ett vuxet barn, och har svårt att be om hjälp.

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress