Mycket bloggar blir det

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

     5  november

HALTS

"Kom ihåg HALTS. Bli inte för hungrig, arg, ensam, trött eller seriös. När du blir alltför trött, är det lätt att överreagera på en situation. Övning, få tillräckligt med sömn, skriv i en journal och sikta på en balanserad livsstil. ”BRB p.427

HALT är en förkortning som är välkänd i många tolv stegsprogram. Det står för hungrig, arg, ensam och trött. När vi känner oss oavsiktliga, är det ofta att en eller flera av dessa saker är i spel. När vi blir medvetna om vad som händer kan vi vidta nödvändiga åtgärder för att förbättra oss.

Det finns ofta en "S" i slutet av HALT som står för "Allvarlig". Det kan också stå för "rädda" eller "ledsna" eller "sjuka" känslor eller förhållanden som vi har haft mest av våra liv, men har inte alltid identifierat den effekt de har haft. När "S" händer är det dags att vara ännu mildare med oss själva.

Vi har lärt oss att det ignorerar vår verklighet inte gör det att gå iväg. Även långsiktiga ACA kan se att deras program tycks flyga ut genom fönstret när HALTS inte är adresserad. Vid dessa särskilt sårbara tider kan remedierna inkludera anslutning med vår högre kraft, gå till möten och prata med andra ACA. Vi lär oss att dessa saker hjälper oss att balansera i våra liv.

På den här dagen påminner jag mig om att när jag känner mig nere och inte bestämt vad som händer, minns HALTS och gör nästa rätta, hjälp mig försiktigt ta hand om mig själv på det sätt jag förtjänar.

Ja halt som jag ser det, är Hungrig, arg,ledsen och trött. Fast det är ju ett amerikanskt program som har förkortningen Hungry, angry,  lonely, tired fast serious eller på svenska seriös, har jag inte hört så mycket om. Fast jag är seriös i mitt tolv stegs arbete, Jag arbetar ju i två olika program. Jag blev ju själv en alkoholist och är nykter seda augusti 1997. Det med hjälp ut av AA:s: tolv steg. Jag började med att studera deras Stora bok.
  Jag tycker att jag är seriös som håller på att försöka översätta olika självhjälps böcker.Dels för att öva mig i min engelska. Jag har lagt in en text i från boken Daily Affirmations for Adult Children of Alcoholics: min morgon blogg.
Jag har vart dålig på att lägga in texten min andra vuxna barn blogg. Det är för att jag har så mycket bloggar. Jag ligger även efter i min Vi 5 blogg. Jag gillar ju att blogga och hela tiden kommer det ju nya bloggar. Det är ju min glädje över att skriva om olika företeélser som jag lever i.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress