Ber om ännu en nykter dag!

Icke Godkänd översättning

SMR - 3 november

 

Steg elva

"Sökte genom bön och meditation för att förbättra vår medvetna kontakt med Gud, som vi uppfattar Gud. Vi ber om insikt om Guds vilja med oss och styrkan att utföra den." BRB p. 263

I ACA börjar vi komma i kontakt med en kärleksfull högre kraft som vissa av oss väljer att kalla Gud. Vi inser att vi har en inre kompass som styr oss, och vi inser att vi inte är ensamma. När vi fortsätter praktisera bön och meditation, finner vi ofta att bilden av vår högre kraft förändras. Detta är om det ska vara; det är en normal del av vår tillväxt. Vår förståelse växer, ibland snabbt, ibland långsamt. Men vi strävar alltid efter att gå framåt och söka vad som är rätt för oss.

Vi kämpar och slåss inte längre när vi blir förvirrade. När vi letar efter svar stannar vi upp, och doftar på en bukett rosor tills de kommer naturligt. Vi låter inte andra dribbla runt med oss. Vi tillåter inte längre våra dysfunktionella familjer att kontrollera vad vi tycker och säger om oss själva och våra liv. Vår andliga väg behöver inte matcha någon annans. Vi ber för vår egen kunskap, inte svaren för någon annan.

Om vi ​​verkligen lyssnar ser vi att våra inre barn styr oss närmare vår högre kraft som de ber om att vårdas och älskas. Med vägledning väljer vi nästa rätta sak att göra för oss själva.

Bara för idag når jag ut till källan som alltid finns där när jag är öppen för att lyssna, även om jag inte har någon specifik definition av mina trosuppfattningar.


Jag läste AA:s tredje stegs bön alldeles nyss.

 

”Gud, jag överlämnar mig till dig – för att du skall forma mig och göra med mig som du vill. Befria mig från mitt egos slaveri så att jag bättre kan utföra din vilja. Befria mig från mina svårigheter så att segern över dem kan bära vittnesbörd till dem jag vill hjälpa – om din kraft, din kärlek och ditt sätt att leva. Må jag alltid handla enligt din vilja.
AMEN
Ja min Gud är God jag brukar kalle Hen för Godhetens Underbara Drivkraft. Min Gud så som jag ser det. Är en God gud, är jag god och vänlig mot alla dem omkring mig så får jag förhoppningsvis vänlighet tillbaka. Jag undrar vad Gud ville visa mig, genom att lämna en massa löss hos oss. Att jag måste rensa bland alla mina prylar. För jag är nämligen en samlare. Det kommer att ta en väldigt lång tid innan vi får bort dem. jag har ingen som kan hjälpa mig. Jag är en som inte vågar be om hjälp. Jag är rädd för att be om hjälp, rädd för att få ett nej. Vill inte störa någon annan. Jag som själv blev en alkoholist, har ett stort ego. Fast jag har blivit bättre sedan jag slutade att fly med alkohol sommaren 1997. Jag tog hjälp ut av AA och deras Stora bok.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress