Krupp!

Igår kväll, nån timme efter nattning, vaknade E med krupp. Han hade det kämpigt, så vi for in till barnakuten för hjälp. Sköterskan som tog emot oss kände igen Elton sen tidigare. "Er har jag träffat förut!"
Jajjemän, här har vi kruppat förr! Han fick inhalera x2, så det släppte sedan. Så vi fick åka hem efter en stund. Elton har dock vaknat igen vid två tillfällen under natten å haft det kämpigt. Får se hur dagen utvecklas.

Vi har op-dag på jobbet idag, så var bara å kämpa sig iväg till jobbet efter alldeles för få timmar med sömn. Alex är hemma å vabar idag, å jag blir hemma i morgon. Helgen kom lite tidigare än planerat helt enkelt.

(null)
Min lilla hjälte, pyjamas och isglass.
Sofia
2022-10-17 @ 19:52:52

Hej! Krupp låter inte trevligt. Hoppas isglassen hjälpte! En fråga, hittade ett tidigare inhögg där du undersökt en av dina söner hos hudspecialist och fick veta att han hade perioral dermatit. Prickarna ser exakt ut som de prickar min son får och har väldigt ofta. Jag ska kolla med hudspecialist. Men blev det bättre för er och med krämen ni fick utskrivet? Mvh Sofia

Svar: Hej! Ja, det försvann efter behandling med krämen. 😊
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0