sannaveronicasvensson

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2022

Måndag

Av Sanna Svensson - 10 oktober 2022 22:52

Och ännu en helg har gått. Det känns som att jag bara bloggar efter en helg? Dagarna går så fort så jag tänker ofta inte ens på att jag har en blogg.. skämmes.

I helgen fick vi massor av saker gjorda. En sån där helg som var perfekt avvägd mellan nytta och nöje. Huvudaktiviteten var att vi tog ut badkaret från toan nere.

Jag tror knappt jag har någon egen bild så tar den från annonsen.


Badkaret är variant liten vilket gör att man knappt kan bada i det och själva rummet är ju rätt litet vilket gör att det lilla badkaret känns som en väldigt stor del av rummet. Plus att det var så äckligt och svårstädat som badkar är. Det kändes inte hygieniskt att ha det kvar och därför åkte det ut. När det var borta var det bara städningen kvar. Väggen och golvet var oerhört äckligt och det kändes inte som att det var en dag försent att ta ut det.

Så efter flera RW:s produkter och med lite klorin skiner badrummet igen. Alltså snälla va bra det vart! Nu är man typ så att det inte ens får ligga ett hårstrå i golvbrunnen. Lite svårt eftersom jag tappar 104729 hårstrån per dag.


Förutom badrummet så har vi också hängt en hel del i köket. Vi har gjort klart en rabarbersaft, startat en lingondricka, gjort drottningsaft och blåbärssylt. Riktigt pyssliga. Lite annat småfix har också hunnits med.

Och myst! Ätit god mat, kollat på massa TV, legat nära i soffan och träffat flera nära och kära. En riktigt bra helg.

 
 
mig

mig

11 oktober 2022 08:35

Sicken fin dusch! ska renovera min nästa månad då den är i behov av en uppfrächning. men nu är frågan om jag ska ha rött eller brunt kakel?... vill att det ska matcha med resten av huset men vill samtidigt ha lite färg.

http://sldf.asf3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna Svensson - Torsdag 15 feb 21:07

En solig morgon på väg till jobb på annan ort. Vi fick göra en räddningsinsats av vår bro som höll på att rasa när snön smälte. Det var längesen jag kände sån stress som när vi hörde att spikarna centimeter för centimeter drogs ut från hus...

Av Sanna Svensson - Fredag 19 jan 20:03


Och en god frukostmacka åts i solskenet långt inne, borta från kylan. ...

Av Sanna Svensson - Måndag 15 jan 15:46

Den här helgen hann knappt börja innan den slutade kändes det som. Jag gissar att det var för att heeela lördagen spenderades i curlinghallen. Vi har ett tjejlag anmält till division 2-spel. Så i helgen var första sammandrabbningen. Det blev en inten...

Av Sanna Svensson - Måndag 8 jan 12:57

2023. Dags för årets sammanfattning av året som passerat. Eftersom jag varit så himla dålig på att blogga det här året så känns en sammanfattning absolut aktuell. 2023 har innehållit det mesta. Mellanmjölk men främst djupa dalar och höga toppar. Et...

Av Sanna Svensson - 24 december 2023 02:00


Vår jul i år blev inte som tänkt. Influensa som först slog till mot Marcus och sen mig. Det blir så ibland. Jag hoppas att ni alla får en fin jul! ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2022 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards