sannaveronicasvensson

Direktlänk till inlägg 25 september 2022

Stockholmshelg

Av Sanna Svensson - 25 september 2022 20:46

Påväg hem från Hufvudstaden. Vi har haft en helg där tillsammans med Börje och Pernilla. Vi åkte i fredags lunch och i skrivande stund är vi i Ljusdal. Så snart hemma.

I fredags hade vi resdag och vi hann egentligen inte mer med en ett besök hos Carina och Ragnar som bor i Solna. Vi tittade in hur dom bodde och sen gick vi ut och åt på restaurang. Det var en tapasrestaurang med magiska tapas. Mmm.


Och som av en händelse fanns det en Ben & Jerrys-glassbar ett stenkast från restaurangen. Så det blev efterrätten. Väldigt mätta i magen så åkte vi till hotellet och där kollade vi på Youtube innan vi somnade.

På lördagen knatade vi runt lite på stan och gjorde några ärenden. Jag satte på skyddsglas på min nya telefon. Men det var typ vi handlade på hela helgen, i sak-väg. Marcus köpte en hårfix och jag en spray. Så någon shoppingresa var det inte.

Vi träffade också Denice och Jesper <3 Det var över ett år sen nu så det var så himla kul att se dom igen.

Sen blev det lunch och snabbfix innan det var dags för själva huvudaktiviteten - Magnus Uggla. Han var på Stadsteatern och hade en föreställning. Det var till 95% berättelser om hans liv och historian till Johnny the Rocker. Otroligt rolig och underhållande. Så fläng man och jag skrattade högt många gånger. Bara hans uppståndelse gör ju att man skrattar.

Han avslutade med att spela några låtar också så det var häftigt.

På kvällen blev det libanesisk middag. Mycket nytt men mycket gott!


Vi avslutade kvällen på en takbar där vi njöt av drinkar.

Idag känns det som att vi mest åkt bil, haha. Vi pt frukost och sen åkte vi till Amandas områden där vi hämtade henne och sen åkte vi på Nacka forum och Ica Maxi. Och sen åkte vi hemåt och det har vi ju hållit på med ett bra tag nu. Det ska bli väldigt skönt att få komma hem till sin soffa, sin säng och Keaton.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna Svensson - Torsdag 15 feb 21:07

En solig morgon på väg till jobb på annan ort. Vi fick göra en räddningsinsats av vår bro som höll på att rasa när snön smälte. Det var längesen jag kände sån stress som när vi hörde att spikarna centimeter för centimeter drogs ut från hus...

Av Sanna Svensson - Fredag 19 jan 20:03


Och en god frukostmacka åts i solskenet långt inne, borta från kylan. ...

Av Sanna Svensson - Måndag 15 jan 15:46

Den här helgen hann knappt börja innan den slutade kändes det som. Jag gissar att det var för att heeela lördagen spenderades i curlinghallen. Vi har ett tjejlag anmält till division 2-spel. Så i helgen var första sammandrabbningen. Det blev en inten...

Av Sanna Svensson - Måndag 8 jan 12:57

2023. Dags för årets sammanfattning av året som passerat. Eftersom jag varit så himla dålig på att blogga det här året så känns en sammanfattning absolut aktuell. 2023 har innehållit det mesta. Mellanmjölk men främst djupa dalar och höga toppar. Et...

Av Sanna Svensson - 24 december 2023 02:00


Vår jul i år blev inte som tänkt. Influensa som först slog till mot Marcus och sen mig. Det blir så ibland. Jag hoppas att ni alla får en fin jul! ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2022 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards