Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

En helt oplanerad lördag.

Kategori: Allmänt

John fick äran att stå på Arcusparkeringen och dirigera bilar vid loppisen under förmiddagen, det är basketföräldrar som gör detta och sen får basketlaget en massa stålarz (oh yeah!). Under tiden hann jag bli rastlös och styrde upp ett litet kalas för Johns farmor som snart fyller år. Jag och tjejerna for runt på olika affärer och handlade presenter och massa goda grejer, sen packade vi en rygga och så fort John kom hem från Arcus cyklade vi iväg till Porsön för en födelsedagslunch.





Vi åt och åt och åt och det var supertrevligt. Sedan cyklade vi hem igen och åkte runt och levererade barn till höger och vänster. Ett barn blev vi kvar med, hon som gillar sushi, så vi åt sushi till middag. 


Vi eldade i bastun och utanför och fick sällskap av vänner och grannar och satt där vid elden i morgonrock och drack öl och hade det väldans najs. När kvällen kom följde vi med in till stan och landade på Bishops, där satt vi länge för att vara oss. Förbi midnatt and beyond. Vi traskade till Max och käkade fyllekäk innan vi tog en taxi hem. Blev en riktig toppendag och kväll, så där helt spontant. Alltid de som blir bäst. 



Idag är det en riktig söndag, vi är lediga, läser böcker och börjar så smått se över vad vi kan tänkas behöva ta med oss till Berlin på onsdag. Vuxenresa bara jag och John, åh så vi längtat!









Kommentera inlägget här: