Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Ännu en härlig helg har förflutit.

Kategori: Allmänt

När vi gjorde oss i ordning för jobbet i fredags visade det sig att Iris hade feber. John stannade hemma och vabbade. När jag kom hem efter jobbet var huset skinande rent och John stod i köket och förberedde lammkotletter med potatisgratäng, så jag gick direkt ner i gymmet och körde ett pass. När maten var klar bar vi över den till Karin och Tore och åt där, sen klippte och slingade jag Karins hår. Utmärkt fredagskväll!

(null)
Spenderat många pass på BB-hotellet i veckan.

På lördagen hoppade vi direkt ut i skidspåret jag och John, vi åkte 6 km i solen och plusgraderna. Sen hade vi planerat att fixa allt med fåren som behövde göras. En tacka skulle slaktas (hon som bara levererar flasklamm), gödselbädden skulle fyllas på med hö och lammen skulle öronmärkas. Vi tog tag i dagen och utförde en sak efter den förra och precis vid skymningen var vi klar. Heja oss!

(null)
Innan slakten åkte vi och köpte godis och chips till kidsen så de skulle roa sig en stund och låta oss vara effektiva.

(null)
Lilla ärtan som sportat 39,5 graders feber så fort läkemedlen gått ut ur kroppen var det enda av barnen som ville komma ut och leka.

(null)
Bosse blev supertjusig med örhänge.

(null)
Slaktarölen ute på gårdsplan.

(null)
Alla fina får.

(null)
Mindre fint får.

Natten till söndagen fick även jag feber. Efter lite läkemedel på morgonen tog vi oss ut och skottade lite is från bakaltanen. Snart har all snö smält bort! Efter lunch tog vi med oss barnen in till stan och gick på bio alla fem, hur mysigt som helst. Väl hemma igen hamnade jag igen på bakaltanen, denna gång med en bok. Satt där tills solen försvann.

(null)

Iris mår bättre nu man är ej helt frisk. Jag som ändå också är risig stannar hemmanet henne imorgon och på tisdag, sedan tänker vi vara på fötterna igen!


Kommentera inlägget här: