Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Hej hej bloggen.

Kategori: Allmänt

Vi lever, jag lovar. Vi lever verkligen. Dagarna är så himla lätta och passerar så fort. Vi jobbar, tränar, skjutsar barn, pysslar med gården, solar, vilar, äter fantastisk mat, brygger öl, slappar, tränar igen, osv.

Tre helger i rad har jag varit ledig och vi bara njuter av detta. Vaknar alldeles för tidigt, fångar dagen. 

Jobbet flyter på fint och jag känner att jag landat, kanske tillfälligt, kanske för en längre period. Att växla mellan förlossning, BB och BB-hotellet med BB-mottagning passar mig perfekt. Jag blir inte less.

Barnen är friska. Ellie har fått äta antiviral behandling hela vintern eftersom skolan varit drabbad av det största vattkoppeanfallet typ någonsin, aldrig har det varit så mycket vattkoppor sedan vi började där. Hon har klarat sig mot alla odds och vi fortsätter hålla tummarna. Iris har fått lilla hjärta undersökt och undersökningen visade på tendens att hjärtat börjar svikta och då blir det operation i Göteborg, men vi vet inte så mycket än. Göteborg ska få se på ultraljudsmaterialet som tagits i Sunderbyn och besluta efter det. Vincent mår bra som alltid, basketsäsongen är över nu och hans lag har blivit så himla duktiga, underbart att se dem spela.

Bloggar inte så mycket nu, använder Instagram mer och känner att det blir mest upprepningar, men ska ändå försöka komma ihåg att uppdatera här någon gång då och då. Vill heller inte att bloggen skall dö helt. 

Dagens himmel.


Kommentera inlägget här: