Oktober i min Bullet Journal

Denna månad är jag extra nöjd med månadssidorna i min bullet journal! Efter att ha hittat ett ark med washistickers, alltså dekor på transperant bakgrund, skapade jag sidorna nedan. Resultat blev lite vintage med tryckbokstäver, vackra höstbilder och en ljusbrun washitejp. Majoriteten av materialet jag har använt finns att köpa hos webbutiken Tidformera.se. Hoppas att jag kan inspirera!
 

Framsidan för oktober månad.

Månadens upplägg liknar det jag brukar ha - det passar mig ofta bra och jag har därför inget behov av att ändra detta just nu. Efter det inledande framsidan har jag den uppslagsstora kalendern som ger mig plats att skriva det jag behöver dag för dag, vecka för vecka. Där finns plats att skriva ner punktlistan med göromål samt har utrymme för kortare notiser som skrivs i farten.


Månadsuppslag med stor kalender, i höger kant plats för månadens att-göra-lista samt i nederkant utrymme att skriva kortare anteckningar.

Uppslaget därefter bjuder in till reflektion över dagen i form av tacksamhetslogg, mood tracker (känslologg) och habit tracker (logg över vanor). Den komprimerade designen nedan är jag nöjd med!


Uppslag för daglig reflektion.


Give thanks - månadens tacksamhetslogg.

Mood tracker i oktober.

Habit tracker i oktober.

Avslutningsvis har jag en sida som välkomnar höstens ankomst. Sidan skapades med ett kreativt sinne - för att det var roligt - samt för att ytterligare använda det fina materialet som oktober månad i min bullet journal har dekorerats med.

En sida tillägnad höstens ankomst.

Vad tycker du om sidorna för oktober månad i min bullet journal?


Läsarnas Ord
Ord från: Enna

Otroligt fina sidor! Hoppas du får en bra måndag :)

2022-10-06 @ 16:18:20
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0