HÄR HÄNDER DET GREJER!

God dagens! 
 
Det var en fröjd att komma hem igår när Kevin hade varit ledig, han hade nämligen hunnit sätta upp det nya taket på övervåningen samt målat det, så duktig! Då blir man glad. Det börjar verkligen ta form hemma nu även om vi har långt kvar. Här är en sneakpeak på hur vår hall ser ut halvvägs mot målet. 
 
 
Här ser ni nya färgen på trappan. Den var tidigare ljus i färgen, sliten och ljus guldfärgad med diverse fläckar osv. Nu är den mörkt ekbrun och där panelen tar slut ska det sättas upp mer panel som ska följa med trappan hela vägen upp till övervåningen. Vi ska även fixa i ordning själva räcket, vi velar lite mellan vilken färg den ska få... Dock ska det nog upp ett räcke också längs väggen då trappan är lite läskig att gå i. Spegeln som hänger tillfälligt på väggen är en ungefärlig placering av ett fönster som ska sättas in där så småningom, det kommer bli ett rejält lyft för helheten!
 
 
Som ni ser var panelen i hallen vit och enligt oss är det på tok för mycket vitt hemma i hallen (vi har mycket panel där), så panelen är nu grön istället, herrgårdsgrön. En klar förbättring och vi är galet nöjda med färgen. Grönt är tidlöst. 
 
 
Det är en dålig bild... men den visar åtminstone hur vitt allt är hemma. Gillar inte!
 
Allmänt | |
Upp