Sluta äta skräpmat i 1 år

 
Dethär funkar inte och även om jag går ner i vikt så kommer jag direkt gå upp dom igen speciellt om jag inte gör några stora förändringar i mina matvanor så jag ska radera några saker ur mitt liv som jag ska hålla mig borta ifrån i 1 år och de är
 
- Godis 
- Chips
- Mjölkchoklad
- Dounts 
- Kakor 
- Läsk 
- Bakelser 
- Glass 
 
Saker jag får ersätta det med 
 
- Frukt 
- Bär
- Mörkchoklad 
- Popcorn
- Naturella nötter 
- mineralvatten
- Hemgjorda bakelser på naturligt socker 
- Glass gjord på banan o bär 
- Proteinprodukter som pudding/shakes/glass/bar
 
Jag måste byta ut saker o ting helt o hållet för att lyckas på riktigt och till en början nu kommer jag inte äta några av dom alternativen jag har uppsatt men de är till senare för mitt mål är att hålla mig undan sån skräpmat i 1 år för att verkligen få en förändring. 
 
Ska även undvika propud och barer som är i chokladsmak utan jag får ta i vanilj/jordgubb o sånt men bara om jag måste öka proteinintaget. Just nu har jag ett paket halvfullt proteinpulver med chokladsmak och den kan jag inte bara slänga för att köpa ny ganska onödigt och den smakar inte så mycket choklad eller den är inte god men drickbar så ska hålla mig till den men nästa gång får jag ta andra smaker. 
 
Igår kväll hade jag kramper i händer o ben min tumme fastna på ett konstigt sett när jag skulle borsta tänderna och fåtr kramper i benen väldigt mycket dom senaste dagarna så kommer inte fasta vill inte ta risken och måste fä i mig protein egentligen måste jag få i mig mer fett oxå äter knappt fett nyttig fett menar jag så som från chiafrön och olivolja 1 msk olivolja ska innehålla 119 kalorier det är helt galet men bättre det än lite chips för mycket mer kalorier o fett. Men jag kommer nog hålla mig till lax mest just nu. Orkar inte planera något eller tänka så mycket på mat eller ens laga mat så kommer se hur det blir idag.
Planering | Hälsa, Träning, Viktnedgång | |
Upp