Kickstart, skulle man ju kanske kunna säga

Igår bidde jag vald till ordförande igen och det var ju tur det eftersom jag anmält mig till en informationskväll angående solcellspaneler och laddatolpar hos företaget som utför vår fastighetsskötsel, så det roade jag mig med att vara på ikväll. 

Precis längst fram fick jag sitta också (nackdelen med att komma precis i tid typ), så jag fick verkligen sitta och se absolut 
jättepigg och alert ut hela tiden, fast jag mest av allt hade velat gå och sova sen typ 11:45 idag 😅 

Det var i alla fall en bra kväll, med matnyttig information och en trevlig överraskning. Älskar när oanade kontakter dyker upp som gubben i lådan..... Tycker även att det är bra att vara ute och representera lite, bjuda på lite trevlighet och sniffa lite på dom andra brf:erna. Rätt vad det är så kanske man behöver fråga om något och har man ett ansikte på någon och vise versa så är det ju lättare att vara fräck och slå en pling till en annan styrelse och fråga.

I morgon och på fredag har jag semster! Ska så mycket inte ställa klockan. Så fruktansvärt skönt. 

På väg till kvällens uppdrag. Förresten, skulle det se helt jävla sjukt ut om man målade dom andra väggarna i typ guld till denna tapet? Jag bryr mig inte om det inte "passar" ihop. Man kan få allt att passa ihop. Ibland är det också coolt att det verkligen INTE passar ihop. 
Är trött på att hallens vita väggar inte har varit vita sen barnen föddes. Det är mer smutsiga handavtryck och så 😅 Vad tror ni? Guld? Koppar? Neonrosa? Nå annat anskrämligt? 





#1 - - Mamsen:

Västerås snyggaste brf-ordförande!
Jag skickar på dig mina visitkort nä du är ute och minglar... ;)