oktober 14, 2020

Inte bara negativt med Corona

 Torsdag

Vi hade ingen som helst lust att laga mat så vi gick ner till E-san och åt middag. Buddy gick förbi så vi ropade hej och han kom förbi en sväng och hälsade.


På det här stället är vi faktiskt aldrig själva, även nu när Corona har tömt Thailand på folk.


Ja vi har mobilerna med oss på bordet när vi äter. Tokigt så beroende man blivit av att jämt kunna kolla upp saker.


Fredag

Vi körde Thaiboxning och vi fick favorittränarna även denna gång. De tycker om att totalt köra skiten ur oss. Man är inte vacker efteråt...


Vi körde en repris från förra fredagen och åt middag på Cozy med hela härliga gänget. På väg därifrån stannade vi och gosade med Cloudy en snabbis.


Lördag

Vädret är minst lite ostadigt ut, men vi är så trötta på att vädret ska få bestämma så vi slängde oss på mopparna och åkte mot Klong Nin. Först lite lunch på Richey.


Och sen åkte vi den korta vägen till Harrys. Så här såg himlen ut när vi satte oss i baren...


Så vi fick flytta upp till de lite mer torra stället.


Det kom faktiskt inte så värst mycket regn så nu ska vi inte klaga på lördagsvädret...


Efter en stund sa Kristoffer att det var lite fest på Round House som ligger i närheten, så dit gick vi hela gänget.


Lite mysigt och bohemiskt där.


Söndag

Lunch på Fat Pig i regnvädret. Vi träffade på Magnus som vi känner från gymmet. Han skulle träffa upp en kompis som blev lite sen. Sen när de väl kom så blev det att vi socialiserade med hela gänget. Måste säga att vårt liv har blivit rejält mycket mer socialt genom Corona. Vi tycker om det. Vi älskar även Fat Pigs Phad Thai. Vi tycker man kan se det på Åsas min...


Sen kom även Petra och Henrik och vi hade hur trevligt som helst. Efter det åkte vi hem till oss och åt middag tillsammans.


Måndag

Katterna har nästan helt klöst sönder kattornet. Vi har ju ganska många katter. Så nu ställer vi in den slitna gamla på kontoret och så har vi beställt en ny till vardagsrummet. Vi hann inte ens flytta tornet till rätt plats innan det var tre katter på det. Men innan vi hade fått fram kameran så hade Meya redan hoppat ner.



Tisdag

Henrik fyllde år och vi var inbjuda på lite födelsedagsmys.




Efter en stund åkte Stefan och hämtade gitarren sedan blev det allsång.



Barnen hade också fixat med frågetävling. Så mysig kväll.



Onsdag

Vi fortsätter att mata våra strandkatter. Dock är det väldigt psykist jobbigt just nu då Mindy har blivit inlåst i dryckesförådet och har nu varit inlåst i 12 dagar. Det finns ett lite hål i väggen högst upp där man kan välta in lite mat så hon inte svälter ihjäl, men det är så fruktansvårt jobbigt att höra hennes desperata jaminingar och inte kunna göra något. Idioten som äger So Good är på resande fot och han är ingen trevlig människa. Vi får inte ha sönder låset även om vi köper nytt och vi har fått flera peroner att ringa honom men han vägrar göra någonting. En riktig jävla jubelidiot. Han har tydligen inga planer på att komma tillbaka den närmaste tiden och nu vet vi snart inte vad vi ska göra. Några tips?

2 kommentarer:

mamma/sväris sa...

Men stakars kisse! Om han inte haft er skulle den ju svält ihjäl. Endel ska inte ha djur, så är det bara!
Kram

lantabrorsorna (vår blogg) sa...

Jag har försökt skriva inlägg tidigare till er, men tror inte den kommit fram. Jag och mina familj blev så himla glad över att se Buddy på en bild. Vi hade turen att få hänga med honom för två år sedan. Vi skulle ha varit på Lanta nu, men coronan kom i vägen. Jag ska fortsätta läsa er blogg och drömma om Lanta <3