Söndag 4 april

Jag får ge bloggen ett försök, men det kommer väl gå som vanligt med 3 inlägg och sen glöms den bort 😂

Vi fixar och donar hemma. Nu har vi gjort Ebbas fina säng, den är fortfarande under "pyntning", vardagsrummet är målat inklusive tvbänken, den fick sig ett jäkla lyft 🙌🏼 TV sitter på väggen, vi har ett nytt larm hemma nu, mörkläggningsgardiner är under uppsättning.. Det rullar på med saker att göra 😀 Vi möblerar om, funderar på vad vi vill köpa, funderar på vad vi kan fräscha upp så vi slipper köpa nytt.. Det är riktigt kul!

Sen till det lite tråkiga så är ju corona här och har förstört mina planer att börja träna ihop med vänner, att ha folk över på fika, att fira Ebbas 1 årsdag (😭), men jag vet att det kan va värre än att man går miste om sånthär, men det är ju fortfarande mitt "problem". Glad att jag inte har blivit smittad, eller någon i min närhet iallafall 🙏🏼. Däremot har jag haft magvärk i 3 dagar nu. Som magsår. Det är jobbigt. Men nu är det nog med gnäll, det var en uppdatering från oss 😀🌺

Glad söndag, vi ska bara fixa och dona här hemma!

Knöt en bukett av vissna blommor igår, efter skogspromenaden. Att gå lite sakta hjälper mot magvärken, även om det är de sista jag vill göra. 

Sandlådan besöker vi dagligen, även gungan

Förra helgen gick vi långpromenad till ett kärr och tittade på fåglar. Ebba älskar fåglar 🐦

Puss och kram 🌸

Kommentera här: