Val och ögoninflammation!

Ja så är valet över, det såg ut att vara lång kö vid röstningen i Hovås på valdagen. Många är ute i sista hand men för andra är det tradition att klä upp sig, gå och rösta och sedan gå ut på middag. Själv förhandsröstade jag på Järntorget och det tog ett par minuter utan kö.

Så vad har hänt den här veckan, inte jättemycket. Mina dagar ser ungefär samma ut, simmar och tränar, lördag kväll har ju blivit lite standard. Olly och jag körde ett handlingsrace med mat och rusta och sedan till Mio. Roligare att vara två ibland.

Jag har fått en inflammation på ögonlocket som gör att ögat är så svullet och svårt att öppna det. Alltid är det något nuförtiden 🙂!

På torsdag ska jag göra en påfyllning på mina tatuerade ögonbryn , var flera år sedan jag gjorde tatueringen och det syns nästan inget. 

Tage sover så gott, inatt gick jag upp och kollade att han andades för han låg så still, vi var ute 21.30 och sedan har han inte rört sig. Eller, halva natten sov han på balkongen och halva i sin stol. Nu är klockan 7.30 och han snarkar.

Nu ska jag försöka öppna mitt öga, ska ringa Kry och få någon salva. Ha en fin dag!
(null)