Hösttrött!

Alla pratar om hur trött man är och jag kan bara instämma, jag brukar ha massa energi även efter jobbet. Nu gör jag inte mer än jag behöver på kvällarna, promenad med Tage och middag sedan somnar jag i soffan. Men igår kväll bakade jag bullar iaf, åkte hem till Hanna med ett par påsar, hon är väldigt tacksam att baka till. 

En kund till mig som är läkare sa att trots att man inte har en aktiv corona kanske man kan ha det i sitt system och det enda som märks är att man är trött, känner sig lite förkyld och hostig. Inget allvarligt men långvarigt så vi kanske går runt med en infektion i kroppen . Jaja eller så är det hösten som ställer till det. Vi får äta massa frukt och grönsaker och preppa oss. 

Igår var jag och simmade och sedan gick jag på pedikyr, känns lite lyxigt att någon fixar ens fötter. Dessutom sitter ju nagellacket på så länge när man gör det på salong. Köpte ett par svarta kängor också.

Kiki och jag var hos mamma i söndags, lilla mamma som blir så glad när vi kommer men som alltmer försvinner från oss. Hon är så positiv och trots att hon tidigare i livet inte varit den som hållt på med så mycket aktiviteter är hon nu med på allt. Varje dag gör de något och ofta utomhus, åker iväg på något roligt.

Vi besökte också Markus grav, att se hans namn stå där är obeskrivligt jobbigt. Vi satte oss en stund i Släps kyrka, den kyrkan där vi gifte oss en gång. Tände ett ljus för de som lämnat oss och bara var tysta och mindes dem.

Den här veckan är lugnare än förra då jag hade tre middagar med olika gäster, denna veckan har jag bara en. Men jag njuter av att planera mat och laga den så jag klagar inte.

Klockan är 02.48 och i vardagsrummet snarkas det för fullt. Tänk om man haft samma sömn som en boxer!

Sovmorgon imorgon men vaknar alltid vid 6-7 ändå, iaf när Tage är här. På helgerna kan jag sova lite längre. Det bankas ju fortfarande varje dag när de renoverar vårt hus, den 20 december ska nästa uppgång flytta tillbaka efter bomben och sedan den sista uppgången till sommaren. Ska bli skönt när det blir tystare på gården.

Nu ska jag sova lite till, godnatt!
(null)

Vackraste ljusstaken fick jag av min älskade Kattis

Släps kyrka