Hösten kom fort!

Det är kallt ute, mörkt tidigare på kvällen och luften är klarare. Hösten är här. Jag har inga problem med någon årstid egentligen men just övergången till höst när man förstår att sommaren faktiskt är över kan vara lite seg. 

En tung helg, Markus födelsedag. Tänkte mycket på honom och grät, det är fortfarande så oerhört jobbigt att inte få prata, se och krama honom igen. En sån manlig vän kommer jag nog aldrig få någon mer gång.

Det är mer att göra på jobbet nu, corona håller en del på avstånd men allt börjar lätta och de flesta ser det nu som en vanlig förkylning.

Jag håller igång med simningen och har inte missat en vecka sedan i juli, däremot träningen är sämre och ofta blir det bara ett pass i veckan.

Av misstag hade jag dubblat mina matleveranser förra veckan och denna så jag har så mycket mat hemma att jag kan förse hela Annedal med middag. Vilket jag nästan ska också då jag har tre sällskap på middag olika kvällar denna veckan. 

Men mycket god mat blir det i alla fall.

Linn och jag var på Vrångö för två helger sedan, så mysigt. Promenader och god mat och Netflix blev det. Linn hade hyrt en så fin stuga. Däremot är jag förundrad hur man kan bo därute permanent. Så tyst, få människor syntes och inga affärer förutom en mataffär som stängde kl 14. Ett dygn räckte för oss.

Kiki och jag fyllde år förra veckan och jag var på två härliga restaurang besök, Vegard bjöd mig och flickorna på Mr P, alltid god mat. I fredags åt vi på SK mat och människor, åt en fantastisk avsmakningsmeny. Verkligen en restaurang som är utöver det vanliga.

Klockan är 5.40 och vi har just varit ute och kissat, iaf Tage! Ska försöka lägga mig en stund till. 
(null)
Den godaste rätten av vår meny, kummel med massa goda smaker


(null)
Gratinerad, panerad blomkål, så gott


(null)
Panerad torsk


(null)
Spagetti och köttfärssås på thaivis


(null)
Grön curry med Vitlöksris


(null)
Och jag!