Lite otur!

För några månader sedan köpte jag en matta, investerade i en stor, 230X300 meter. Täcker en stor del av vardagsrummet. Den är blå men när den kom var den mycket ljusare än jag trott, dvs väldigt ömtålig. Så allt syns. Tyvärr tycker Tage den är skön att ligga på, även när han varit ute i regnet. Linn hjälpte mig att lämna den på kemtvätt, tur att hon är så himla stark. Inatt vaknade jag av att Tage spydde, jag sprang upp för att rädda mattan, trampar i hela högen och halkar omkring. Ser då att han spytt på TRE ställen!!! Hur mycket jag än älskar den hunden får jag erkänna att jag svor lite åt honom. Så nu har jag skurat i en timma och när jag ändå var klarvaken gick vi ut en sväng. Så nu blir det kemtvätt igen, det kommer bli en dyr matta till slut!

Förutom den incidenten har vi haft en bra vecka, han har lugnat sig betydligt och jag kan t.o.m. åka hiss och inte få panik om det kommer in en man. Har har ju inte varit så förtjust i trånga utrymmen speciellt med män. Okopplad är det aldrig problem dock. Jag måste ge honom cred för att han är så tålig, skäller aldrig, aldrig problem att vara ensam, bara ligger och är nöjd och tacksam.

Ledig onsdag och torsdag, fixat naglar, ätit lunch ute, solspray, vårdbesök och tvättstugan såklart, vi har så fin tvättstuga. Helt nyrenoverad efter bomben och super modern, älskar ju att tvätta så hittar ni mig inte så är det där man ska leta. 

Idag fick jag Hello fresh, middag idag var en variant på tacos med pak choi, väldigt gott.

Det har varit Halloween och jag förberedde med godis, några grannar hade frågat om barnen fick komma vilket de självklart fick.

Varit och simmat och jag gillar verkligen den stunden, speciellt när jag är ledig och kan ta det lugnt. 

Jag har ju inte varit sugen på att resa sista året, speciellt inte efter alla veckor på hotell efter bomben men nu har jag en så stark längtan till New York. Har ju varit där flera gånger men det är något väldigt speciellt med den staden. Så sitter och ser på foton från när vi var där och längtar.

Nu ska jag försöka sova en stund.


(null)
Matdags klockan 14 varje dag


(null)
Halloween godis


(null)
Thaigryta med karamelliserad majs


(null)
Lite trött


#1 - - Ulf Claesson:

Sent svar, ber om ursäkt för det.. hoppas både Tage och matten mår bra nu. Djur som kräks är ju inte det trevligaste..

Njut nu av den mildluft som sägs ska komma in på söndag eller måndag. Våren ÄR på väg, trust me.. och SMHI!