Nattpromenad!

Så är det torsdag igen, klockan är 02 och vi har varit ute en sväng. Tage har emellanåt klåda i öronen och när han kliar sig, oftast på natten så väcker han hela huset. Tassen slår i golvet och det låter så mycket. Så för att bryta det går vi ut och när vi kommer hem somnar han som en stock, bara jag som då är klarvaken. 

Dagarna sista tiden har varit sig lika, jobbar, tränar, ute med Tage, besöker mamma och lagar mat och träffar vänner ibland. Måste boka något roligt med Linn och Hanna så man har något kul att se fram emot, typ en helg i Stockholm eller Köpenhamn . Om ett par veckor ska vi på bröllop, det ska bli roligt,  väldigt länge sedan jag var det.

Ikväll fick jag Hello fresh så nu ska jag göra tre goda middagar, dagens middag blev pasta med räkor, tröttnar aldrig på det.

Varit och solsprayat mig idag och blev lite förvånad när jag såg mig i spegeln nu. Glömde att jag gjort det och jag är sååå brun. Alltid hört att man ska duscha bort överskottsfärgen efter ett par timmar men den här tjejen sa att det skulle gå åtta timmar så därför blir jag extra brun.

Idag fick jag väldigt dåliga nyheter från en av mina bästa vänner som är väldigt sjuk, livet stannar till en stund och man funderar över hur orättvist det kan vara. Min vän är 37 år och kämpar för sitt liv.

Något som också får en att fundera på livet är när jag besöker mammas boende, en demensavdelning där man får de bästa skratten men också blir varse om hur livet kan se ut när man är gammal och hur hjärnan spelar en spratt.

Jag har fått för mig att jag måste aktivera hjärnan och spelar olika spel i mobilen. När jag sitter på bussen eller framför tvn gör jag tex fyra i rad eller soduko. 

Så nu ska jag sova några timmar, måste somna innan det blir ljust för då är det kört.
Någon jagar en ekorre

Pasta med räkor

Bästa frukosten