Livets upp och nergångar!

Det har varit tunga dagar och jag har mist både min moster och Markus. Har väl aldrig gråtit så mycket som senaste veckan, sorgen kommer över mig när jag minst anar det, på jobbet, i mataffären och när något händer som jag vill berätta för honom om. Sommaren ligger framför oss och han älskade att åka ut med båten. 

Jag har iaf bokat en resa till Montenegro med en kompis och det känns roligt, skönt att se fram emot saker. Mest vill jag vara med Linn och Hanna den här sommaren, lite småutflykter och någon helgresa.

Jobbar en hel del nu och varje helg är vi i mammas lägenhet, tömmer, säljer, skänker och idag ska vi till tippen. Längtar efter att få vara i stan några dagar i streck men som det är sista veckorna är jag i Billdal varje dag. 

Det är underbart väder, sådär lagom varmt och jag älskar att sitta på balkongen och äta frukost. Tage har varit här lite extra men nu har han åkt till vegard och då blir det lite storstädning som vanligt.

Bakar bullar igår och ätit god mat, har ju fått pippi på pizza och det är inte bra att det är så lätt att beställa från foodora . Häromkvällen vid 22.30 blev jag så sjukt godis sugen och beställde massa från foodora . Helt onödigt men väldigt enkelt och gott.

Igår gifte sig Julia med sin amerikanska man, Linn tonade mitt hår och gjorde mig iordning men plötsligt kände jag mig dålig, fick feber och kunde inte gå, så ledsamt. Men viktigast är ju att de gifte sig och fick en fin dag.

Men nu ska kiki snart hämta mig och vi ska till tippen!
Aw i fredags på sociale

Frukost!

Beställt godis!

Någon är sugen på pizza

(null)

(null)

Klädd för lördagskväll

#1 - - Ulf Claesson:

Ja, sorg är en demon som hemsöker oss alla någon gång i livet, mer eller mindre brutalt. I ditt fall tycks det ha varit extra elakartat, så håll inte igen känslorna; känslor som aldrig levs ut blir gärna som en dov, pulserande värk, som i värsta fall kan bli mångårig, eller värre! Så det är bra att du lever ut detta, för i slutänden brukar det, i 9 fall av 10, lätta på det tryck som man lever under. Men snabbt går det inte, och lätt är det inte..

Och som vanligt är du otroligt fin på foto!!!!