En tung vecka!

Måndagen började med Markus begravning , en jobbig men fin dag. Kyrkan var full och det var flera barn med på gudstjänsten så det gjorde det lite lättare. Alla som ville fick skriva på kistan, tycker det var vackert. Det allra sista bar hans vänner ut kistan till bilen, det var ett jobbigt ögonblick. Stora män som grät förtvivlat över att bära sin vän mot sista vilan. Men jag tror att han varit väldigt nöjd med hur dagen blev.

Det är lite halvsommar ute, sol och härligt men blåsigt. Tage " råkade" få en del av min kyckling med curry i söndags och ett tips är att inte ge en hund curry. Idag är det onsdag och vi har varit ute tre gånger varje natt, tror det blivit minst 25 promenader på dessa dagarna. Han står vid dörren och vill ut hela tiden stackaren och det är panik varje gång. Jag kommer ju bli känd i Linnestan för hon som är ute på nätterna. Men det är vackert i stan på natten, så stilla, helt ensamma på gatorna.

Nästa vecka åker jag till Montenegro, det är väldigt varmt där nu men det ska bli härligt. Det var länge sedan jag reste och jag har inte varit sugen på det förrän nu.

Idag kommer Hello fresh, tycker fortfarande det är roligt när lådan med mat kommer och ser fram emot varje middag.

Linn ska åka till Mallorca på lördag, så vi kommer inte se varandra på över en vecka, kommer längta väldigt. Hanna hinner jag se innan jag åker. Sedan åker hon på sin semester. Och senare ska vi till Köpenhamn innan Linn, Hanna och vegard åker till Rom och Toscana. Blir mycket resor för tjejerna men det är de värda.

Klockan är 04 och det börjar ljusna ute, ska försöka sova en stund innan dagen börjar, ska besöka mamma innan jobbet.

Lyxfrukost

Min kille

Jag och kiki när vi var små

Apelsin och dragonkyckling