Semestertider!

Sverige har semester, så fort industrisemestern börjar lägger sig ett täcke av lugn, glädje och förväntan över landet. Hela juli är likadan och jag tycker om känslan, speciellt i stan.

Sedan jag kom hem från Montenegro har jag jobbat ganska mycket. Men nu lugnar det sig och jag är mer ledig.

Det har varit fint väder hemma, Tage och jag har suttit på balkongen och ätit frukost varje morgon. Han är lite bättre i magen men så fort han äter något fel blir han dålig igen. Det är så lätt att det slinker ner något för trots att han är så känslig har han sådan väldig matlust.

Idag ska jag gå ner på stan och köpa ett parasoll, måste köpa nytt smink och ett par krämer. Allt tar alltid slut samtidigt. 

Hanna är i Frankrike, åkte med SAS och jag hoppas inte hon behöver åka för mycket omvägar när hon ska hem. Man får tydligen göra andra och fler mellanlandningar pga strejken. Vill ha hem henne fort, tycker alla ska vara hemma nu, sista tiden har vi rest om varandra hela tiden.

Igår kväll åt jag pasta med räkor och tryffel, något av det bästa jag vet. Resten av helgen blir det hello fresh som jag fortfarande använder mig av ibland. 

Häromdagen var linda och jag på Karlssons garage och åt köttbullar och mos, satt och pratade länge och njöt av det och den goda maten. Innan det gjorde jag mina naglar, älskar att ha fina naglar och när man arbetar med händerna är det extra viktigt tycker jag.

På semestern sov jag så himla bra, vi hade det mörkt i rummet och hemma är det så ljust och jag sover dåligt igen. Vaknar vid senast 5 varje dag och somnar vid 24 så det blir för lite timmar. Ska försöka sova en stund till nu innan dagen sätter igång.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)