Godmorgon onsdag!

En fin morgon, upp klockan 06 och tvättade, älskar ju när jag kan ha alla fem maskiner samtidigt! Och nej, jag vill inte ha tvättmaskin i lägenheten , då hade jag skaffat det. Jag hatar nämligen att ha tvätt hängande över hela lägenheten som man är tvungen till. Lägger gärna två timmar i tvättstugan och kommer hem med allt rent och torrt. 

Vi ska börja renovera salongen snart, slipa golv, måla och byta ut tvätten osv, blir nog väldigt bra när det är klart. Det är fortfarande sommar så lugnt på salongen, jag är där varje dag men korta dagar. 
Tycker det har varit en fin sommar, varit med familj och vänner, ätit mycket god mat både hemma och ute. Men vardagen kommer ikapp och snart är hösten är. Håller ju på att leta efter en matresa till Italien, helst Rom i sep/okt. 

Mamma trivs på sitt boende och har träffat en väninna som hon blivit väldigt tight med, häromdagen skulle pappa fyllt 80 år så vi var ute och åt med mamma och på graven. Saknar honom så mycket.

Någon annan jag saknar är Markus, det kommer dagar då jag bara gråter, han betydde så mycket för mig och att aldrig mer få prata med honom, höra hans röst, krama honom är ibland övermäktigt men vet att han vill att jag ska tänka på de fina minnena så det gör jag.

Nu ska jag hämta tvätt och åka till jobbet, vegard ska hämta Tage i eftermiddag och då har jag en hundfri helg, kan åka och simma och inte stressa.
Teriyaki kyckling med nudlar

Han älskar att stå och känna vinden

På graven, pappa skulle fyllt 80!

Hand i hand genom livet!