Snart påsk men det snöar!

Våren är på väg men den är lite seg, det varvas med sol och blåst och snö. Men det som är lite jobbigt är att det är så isande kallt varje dag. Har hängt undan mina vinterkläder men vissa dagar måste jag ta på fuskpälsen igen.

Nästa vecka är det påsk, Linn och Vegard ska till Norge och deras hytte och Hanna och jag ska fira påskafton här hos mig med Kiki och flickorna. 

Veckan har varit ganska lugn, tyvärr har vi gått igenom ett väldigt tråkigt dödsfall i familjen och det präglar oss mycket. Får en att tänka på hur skört livet är och hur fort det kan gå att förlora någon man älskar och värdesätter. 

Men livet måste gå vidare, idag är det lördag och arbetsdag. Imorgon ska jag ligga i sängen hela dagen, Nädå men iaf länge. Sällan jag gör det, antingen är Tage här eller så jobbar jag. Jag tränar ganska mycket nu, försöker få till 4-5 korta pass i veckan. Bättre att träna ofta och inte så länge har jag märkt.

Igår kväll bakade jag dubbla havreflarn, flickornas favorit och gjorde även fetaost biffar med pärlcouscous och fetaost creme.

Vaknade 4.30 idag så kommer nog vara lite seg på eftermiddagen men ska bara vara hemma ikväll så får vila då. Mamma åkte in med ambulans igår så om hon får ta emot besök åker jag ev dit. Livet är verkligen toppar och dalar, man får försöka fokusera på det som ger glädje.

Fetaostbiffar

Köpte lite vitaminer idag!

Min älskling

#1 - - Ulf Claesson:

Vet inte vem som är finast: du eller Tage!!!!