Godmorgon lördag!

Så vackra dagar vi har haft, solen har skinit och värmt oss lite, det är fortfarande kalla nätter men det går åt rätt håll och man kan sitta på balkongen i bara linne.

Haft en fin vecka med ganska mycket jobb, och äntligen kan jag röra mig mer obehindrat med foten, den är lite instabil men måste ta bort skyddet så att jag kan få tillbaka musklerna.

När det gäller mat har jag blivit noga med att äta fisk och skaldjur 2-3 gånger i veckan. Mest lax och torsk men makrillfilé på mackan och tonfisksallad funkar också. Har köpt kosttillskott som jag aldrig äter annars, tror att det kan vara bra att äta det en period.

Har ätit kyckling med vildris och chilimajomäs, så gott. Ikväll åt jag pankopanerad schnitzel med coleslaw i hamburgerbröd, också väldigt gott. Finns ju så mycket god mat och har man tid och lust är det roligt att göra nya rätter.

Det är väldigt tidig morgon och jag ska försöka sova lite till. Det är lördag och jag ska försöka dra med Olly och köpa en ny dammsugare och sedan till gymmet.

Det blir säkert en fin dag!
Tacos med äpple och morotssallad

Bästa cremen mot torr hy

Kyckling med vildris

Japansk strimlad kyckling med sötpotatis