My week.. med nya tag.



Hej på er! Allt väl? 
❤️

Min vecka har varit bra.  Jag har vilat upp mig efter sthlm.  Kollat på idol och  c/o segermyhr,  några av er som kollat idol och vad tkr ni om det?  

I onsdags tog jag tag i simningen och simmade det var verkligen skönt och va tillbaka i poolen.   Simmade några längder och gjorde mina övningar som vanligt.  

(null)

(null)

Igår kväll var jag på ett event via Gofrendly med 5 st till tjejer och var på sofihoff, maten kanske inte va det godaste men Vi hade väldigt trevligt o roligt.  Jag är glad att jag vågade gå dit och träffa nya människor 🤗 och i sin egna ålder.  

Att våga sej ut är som att våga gå igenom en stängd dörr.  

Det är viktigt o våga. Utmana sej själv o lära sej ifrån saker.  Tänka att man gör saker för sin egen skull även om det låter egoistiskt men ingen gör än åt en.  

(null)
(null)

Nu framöver har jag inte just nu några planer för något mer,  men det är bara forts kämpa med sej själv och ta hand om mig själv. Börja sakta men säkert hitta mitt egna ’jag’ igen. Men det har varit mkt roligheter på senaste :) ska även träffa en gammal vän som heter sara från gymnasiet 💕

Och nästa är att jag få ett till syskonbarn, en till systerson om bara två veckor.  

(null)

Kommentarer:

1 corkystyle:

Här är det bra har precis blivit frisk efter att ha varit sjuk. Kul att du vågade dig ut och träffa nya personer. Håller med dig om att det är som att gå igenom en stängd dörr. Roligt att du ska få en nytt syskonbarn.

Svar: Ja man måste våga lite i livet. Ska på ett nytt event bara för o komma ut o vara i det sociala :)
Michelle Frandell

2 Jessifri85:

Jag har kollat på idol lite då & då. Men i fredags fick jag se hela. Jag tyckte att det var bra deltagare som fick gå vidare 🎶🎤😊.

Gött att simma lite. När man tar tag i saker. Det är då det känns väldigt bra 😊. Trevligt att komma ut lite & träffa lite nytt folk. Ingen av dina vänner va med??
Exakt så är det. Jag brukar åxå tänka. Om jag inte får med mig någon. Men jag själv vill verkligen gå på t.ex. bio. Då ska jag göra det. Ingen ska stoppa mig för att ingen vill gå. Utan vill jag gå så gör jag det ändå.
Blev lite flummigt nu. Men hoppas att du förstår hehe 😊.

Trevligt att träffa en gammal vän 😃. Å snart utökas familjen.

Hoppas du har en trevlig dag! 🍁🌼

Svar: Nej, jag umgås inte med dem längre. O om jag hade gjort det så hade jag gått själv ändå :)
Michelle Frandell

3 Jessica:

Okej. Vad tråkigt att du inte umgås med dem längre. Men ibland blir det så med vänner. Okej. Det är bra att du gick själv 👍🤗

Svar: Tyvär blir det så. Men människor kommer o går och så är livet och de få som stannar är dem som finns för än 🥰
Michelle Frandell

4 fighterwomen:

Okej. Så är det absolut 🙂

Svar: Ja :/
Michelle Frandell

Kommentera här: