24 Oktober, måndag…

 Denna morgon så vaknade jag nklämd mellan Minnah och Noah, klockan var 04.30 när klockan ringde. 

Jag och Jonna åkte med Casper till Åsarna för att åka med bussen. Det är mysigt att ha med sig Jonna på bussen, vi höll varandra i handen hela vägen ❤️

Jonna följde med mig in på salongen, skulle egentligen på skolan för att ha lektioner men kunde ha dem på distans. 

Jag fick 2 avbokningar denna dag ä, båda var efter lunch, innan lunch hade jag en luggklipp… Jag drygade ut resten av förmiddagen med att lägga bottenfärg på J och själv få håret tvättat. 

(null)

Jonna åkte hem med Emilia vid 11.15 ca då hon hade besiktat Casper Volvo 760. 

Tog en promenad på lunchen, köpte banan och clementin att ha som mellis + hårdbrödmackor till oss på salongen. Lyssnar på en bättre ljudbok nu 🤗 den heter "Solens diamanter"

Jag hade en klippning vid 16.00, när jag sen slutade så åkte jag bussen hem 17.15 som vanligt. Hade tagit med från salongen och åt en banan och 2 clementiner på bussen. Jag  såg på 2 avsnitt av "Gåsmamman", så nu är det bara 1 avsnitt kvar sen är hela serien slut efter 6 säsonger.  

Promenad hem från bussen, ska försöka komma ihåg att ta med armreflexer och varmare handskar tills nästa gång. 

Har förresten fått svar idag på att bergvärmen ska kopplas in på måndag om en vecka! 

När jag kom hem så bytte jag om och tvättade av mig innan jag hjälpte Ninni med att ta fram örhängen. Jag röjde sen i köket efter middagen, diskmaskinen var inte klar när de hade ätit klart tidigare. De större barnen åt kvällsfika och sen åt jag och Göran de sista taco-resterna framför tv:n, det fick bli vår middag. 

Jag kände mig ganska snart trött  mig trött och jag gick och lade mig relativt tidigt, klockan vissde 22.12 och jag tror att jag hörde  Göran snarka i soffan innan jag skrivit klart minndagssammanfqttning och lagt huvudet på kudden  😅, han skulle dricka te med Jonna. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus