23 Oktober, söndag…

Louie vaken tidigt, säkert vid 05.00, han hade tagit på tv:n innan Minnah kom vid 06.00, Theo vaknade ganska snart och de gick bort till Lillys och Minnahs rum och lekte…väsnades massor! 06.45 klev jag upp, startade en film och sa sen åt dem att gå och sätta sig i soffan och se på filmen utan tjafs och bråk. 

Noah vaknade strax efter, han var i köket med mig, kände sig hungrig sa han så han fick flingor med mjölk som han åt under tiden som han kikade på klipp på sin telefon. Jag kokade te och efter en stund fick de barn som var vakna en varsin halv banan, Noah norpade min halva och fick därmed en hel banan. De fick även några kex, jag hade tagit fram min Bullet Journal och satt och skrev lite i den, Göran fick sovmorgon. Barnen i soffan höll sig lugna som jag sagt åt dem att göra! Kors i taket 🤗

Vid 09.00 började jag med frukost, mannagrynsgröt med chiafrön i, alla åt, även Casper och Emilia ville ha. 

Jag, Meja och Melvin gjorde oss klara för att åka, denna förmiddag var det gudstjänst i kyrkan i Hoverberg samt inskrivning för årets konfirmander och därefter föräldramöte. Meja ville inte konfirmera sig förra året med sin årskull och fick lov att göra det samtidigt som Melvin i år istället. 

Allt gick bra och innan vi åkte hem till Rätan var jag in på Ica i Svenstavik för att kissa och handla lite. Vi var hemma i Rätan igen strax innan 14.00 och då fick jag springa in på Tempo och köpa farinsocker eftersom Hilma skulle baka chocolate chip cookies och farinsockret var slut. 

Jag tog en promenad med Tyra en stund efter att vi kommit hem, jag joggade även bitvis 🤗

När jag kom hem igen så tänkte jag börja med middagen men eftee eftersom Hilma var i full färd med att grädda kakor så jag dammsög nedervåningen först. 

Under tiden som maten stod på spisen så spelade jag och Hilma skip-boo, till middag denna söndag blev det stuvade makaroner och köttbullar. 

Efter middagen så var det dags för de små att göra sig klara för att gå och lägga sig men först tandborstning och dusch.

Jag röjde i köket under tiden som Hilma nattade de små, jag fick dock ta över när jag var klar och Hilma behövde gå på toaletten. Det var då bara Minnah som inte kommit till ro men när jag väl satte mig så somnade hon rätt snabbt ändå.  

Jag väntade på att badrummet skulle bli ledigt (vi har ju bara ett), tvättade av mig och bytte om till pyjamas/myskläder. 

De större barnen åt kvällsfika och sen fick Ninni gå och lägga sig vid 20.00, Towe fick välja om hon ville sitta uppe lite lite längre

Vi kikade på film "Cast away" med tjejerna, tog fram det sista snacks och kexchoklad som vi hade hemma typ. 

Noah kom upp mitt i filmen, jag lade honom direkt i vår säng och han somnade om. Filmen tog slut och de större gick och lade sig, vi låg kvar i soffsn och slötittande en stund innan vi också gick och lade oss. 

(null)
Ännu en bild från föregående dags promenad 🤗

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus