22 Oktober, lördag…

Louie var vaken först denna morgon, innan klockan var 06.00… jag låg kvar i sängen till 09.00 ca men det blev inte mycket sova. Göran var vaken med barnen i soffan, han fick tjata främst på Louie som satt och gjorde en massa läten och ljud nästan hela tiden. 

När jag klev upp så började jag med att laga frukost, lyssnade på musik och plockade ur diskmaskinen osv. 

Barnen åt frukost, Louie fortsatte att spexa och låta illa, göra illa sina syskon osv så när de andra satt vid bordet och åt så satt jag med honom i hans rum, han fick vara i sin säng och jag satt på en stol intill. Jag pratade med honom, ställde frågor och försökte luska ut varför… Tillslut trillade polletten ner, han bad om ursäkt och han fick äta frukost. 

Jag och Göran åt lite tacosrester som kombinerad frukost och lunch när barnen var klara och efter det så gick vi ut. 

Casper och Emilia åkte iväg på dop för Emilias systerson Roy, det blev även en överraskning i form av bröllop föräldrarna till systersonen emellan ❤️

Jag hade en fajt med Ninni, allt var fel och hon skulle inte ta på sig stövlar och inte överdragsbyxor och Towe hade lånat strumpor av henne osv…

Jag tog en lugnande promenad till Macken och bytte ut behållarna till sodastreamern. Göran tog över fajten med Ninni… 

(null)

(null)

(null)

(null)

Hemma igen så bytte jag däck på mondeon, i princip helt själv, behövde hjälp med två däck för att få dem att lossna från bilen efter att ha lossat alla muttrar. Jag hade till och med dragit åt muttrarna hårt nog när däcken var bytta, annars brukar Göran alltid tycka att jag dragit dem lite för löst. 

Vi gick så småningom in, jag började med middagen, pölsa och potatis med haricutverts och rödbetor. Under tiden som maten blev klar så hjälpte jag Theo och Lilly att spela skip-boo. 

Senare när det så småningom blev dags för de små att lägga sig så nattade jag dem. När de efter en stund somnat så lyssnade jag på ljudbok och tog hand om disken efter middagen i köket och när det var klart så skrev jag ikapp lite här på bloggen.  

Vi har sett på film med de större barnen,  den senaste "Top Gun". Åt lite gott och hade det mysigt. 

När de större barnen gick och lade sig såg vi på ett avsnitt av "Så mycket bättre" som hade säsongspremiär denna kväll. Noah vaknade och såg med oss en stund och sen följde han med mig till sängen, har skrivit nu och vi ska försöka sova, klockan är 01.24






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus