21 Oktober, fredag…

Klev upp 04.45, samma rutin som vanligt med rörelse och styrka, känslan om att jag kanske var påväg att få någon förkylningsbacill var mycket mindre denna dag.

Fick lite bråttom till bussen denna morgon, har inte vant mig med att det är frost ute nu på morgnarna, har iofs bara varit det de två sista dagarna. 

Bättre med kunder idag men några luckor för oss alla ändå, så pass att alla hann få håret tvättat av varandra och det var ju ändå bra för det var ju fredag!

Promenad på lunchen i vanlig ordning men denna dag själv, lyssnade klart på boken som jag kämpat med… man börjar med en bok som inte känns så bra men man måste ju lndp fortsätta… har lyssnat på första delen (fristående) av denna serie förut och minns att jag tyckte redan då att den varnade knepig. Finns en del kvar men vet inte om jag kommer att ta mig an den…

Klipp och folieslingor på eftermiddagen, en tjej som var handikappad efter att ha råkat ut för en bilolycka för 21 år sen. Hon hade full koll på vad hon ville med sitt hår, lika slingor och det blev ett väldigt bra resultat! Både hon och jag var nöjda! 

Bråttom till bussen igen (glömde min banan och fick vända). Kikade på "Gåsmamman" på bussen, åt min banan och en nötbar som jag köpt på Dollar på lunch. 

Hoppade av bussen hemma, Jonna hade tagit med mondeon hem tidigare under dagen när de varit i Svenstavik och handlat. 

En frisk promenad hem, snudd på minusgrader, vintern börjat så smått komma nu. 

(null)


Smulfisk till middag, en av Casper matlådor som blivit kvar sen tidigare i veckan, de andra åt tacos. 

Vi kikade lite på hundar på blocket. känner mig taggad på att skaffa en till samtidigt som jag är gabska nöjd med att ha Tyra nu när hon är rätt så lättsam. 

Vi kikade på film tillsammans med de större barnen och åt lite gott, de mindre barnen hade fått godis tidigare under dagen. Vi såg på den första "Top Gun"

Jag somnade en stund på soffan, gick och lade mig i sängen strax innan 01.00



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus