20 Oktober, torsdag…

Hade denna morgon  en liten, liten känsla av att barnens bacille kanske börjar få fäste även på mig… inga direkta symptom men en känsla, ska gör allt jag kan för att försöka hålla mig frisk!

Bara lugn rörelse denna morgon, jag tränade ju kvällen innan och så det där med att lyssna på kroppen. Tog en varm dusch innan jag klädde mig och gjorde mig klar för att åka på jobb. 

Theo kom upp när jag stod i duschen, han packade gympakläder och så tandborste efter att jag berättat att han skulle följa med kompis hem och få sova över. 

Jag tog bilen till Åsarna, bussen var lite sen denna morgon. Satte mig till rätta för att försöka sova direkt när jag klivit på bussen. 

A-L hade valpen sin med till salongen denna dag, hon skulle åka med den till veterinären för att vaccinera senare på eftermiddagen. 

Jag hade kund direkt från morgonen denna dag och sen en innan lunch, och 2 i slutet av dagen, det börjar fyllas på nermota mer nu igen 🤗

Vi gjorde ärende nere på stan och jag tog min lunch efter det, vi köpte dammsugarpåsar som nu kommit till Clas Ohlsson, Vi beställde dem ju förra vecka. Sen köpte vi även en sån årsöversikt som kunderna kan kika på när de vill räkna efter och se datum inför nästa klipptid. 

Jag hann in på Coop City och köpa lite nötter innan jag klev på bussen denna jag och så exgetsomnjag kände mig relativt utvilade så kikade jag på serien "Gåsmamman" på vägen hem. 

Ninni, Towe och deras kompis A klev på bussen i Svenstavik efter att ha varit på veckans dansträning. De klev av bussen och åkte bil med mig från Åsarna. 

De små sov när vi kom hem, jag bytte om och tvättade av mig innan jag värmde min middag och satt i köket och åt den under tiden som jag fortsatte kika på " Gåsmamman" på min dator. Hann även se ett avsnitt till men då hade jag lagt mig på sängen. 

Efter det så såg vi på Hela Sverige bakar i med de större barnen. 

Hilma hade ont i kroppen och i halsen, ingen feber men gav henne en Ipren och en halstablett innan hon gick och lade sig och så fick hon var hemma från skolan följande dag. 

De större barnen lade sig ca 21.45. Jag, Göran och Jonna började att se film, "Hobbs and Shaw", jag drack te, åt en muffins, 2 rader choklad, 2 nävar ostbågar och sen blev jag lite illamående… sockerchock! 

Somnade och sov lite i soffan, innan jag sen gick och lade mig vid 23.30

(null)

(null)
Såg 2 tatueringar som jag gillade idag när jag satt och scrollade på Instagram. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus