19 Oktober, onsdag…

Ledig dag!

Klev upp 05.30, hann med 40 min rörelse och styrka

Flikade helt och ordnade frukost till barnen, fick iväg dem till skolan osv. 

Minnah och Noah blev hemma från förskolan pga att de fortfarande är lite förkylda, de såg film. Göran hade sovmorgon och jag kröp ner i sängen med honom för att värma mig en stund, är lite småkallt här hemma nu då vi inte fått bergvärmen installerad ännu. 

Jag gjorde fröknäcke och när de var i ugnen så spelade jag, Göran, Meja och Melvin kort. Det var första gången som Melvin spelade Canasta.

Jag hämtade Louie på skolan vid 12.00 och var in på Tempo för att köpa panpizza som de som var hemma ville äta till lunch, jag åt soppa som fanns kvar. 

Göran kände sig frusen och lade sig i sängen, han somnade och jag lät honom sova. Meja kände för att baka en sockerkaka och jag tog en promenad med Tyra innan barnen kom hem från skolan. 

Barnen kom hem, Towe och Ninni hade som planerat följt med kompisen A hem och Theo följde med M så det var bara Lilly och Hilma som kom med bussen hem. 

Jag lagade middag, kälpudding, lyssnade på bok under tiden. 

Åkte sen på träning i Handsjön, Soma Move och denna kväll tog jag faktiskt ett iskallt ❄️ dopp i sjön efteråt, sen hämtade jag Theo och vi åkte hem. 

(null)


Theo åt middag hemma också, även fastän han ätit borta och sen var det dags för honom att sova, de andra små sov redan. 

Göran hjälpte Emilia att sälja en bil åt Casper, han som fortfarande inte kommit hem från jobb. 

Vi åt middag och sen klev jag klart och publicerade några inlägg kär på bloggen. Halkar alltid efter men skriver i alla fall ett inlägg om varje dag 😅

Kände mig sen ganska trött Minnah kom upp, fick lägga sig i vår säng och somnade om snabbt, jag bar henne  tillbaka till hennes säng senare. Noah kom också upp lite senare och han fick sova med mig, lika bra att lägga mig tidigare då jag ändå var trött, klockan var då ca 22.00




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus