18 Oktober, tisdag…

Klev upp extra tidigt denna morgon eftersom jag skulle åka med Casper och han skulle iväg vid 05.30, jag klev upp 04.30. 

Rörelse och styrka följt av en snabb dusch. 

Casper lämnade av mig i korsningen utanför skolan i Svenstavik så gick jag upp till busstationen. Där finns det böcker uppställda i fönstret, såna som skänkts från biblioteket, man får ta en bok med på resan och jag hittade en som såg intressant ut, en kriminalare, tror den heter "Lekrummet". 

Sov på bussen och var först på jobbet. 

Åt frukost och hade inget bokat på förmiddagen. Strax innan 10.00 gick jag och A-L ner på stan, skulle köpa dammsugarpåsar på Clas Ohlsson men de fanns inte rätt sort hemma men de skulle ta hem dem tills nästa vecka.  Vi gick även förbi Dollar Store och köpte värmeljus och rengöringsmedel  

När vi kom tillbaka så hade A-L en kund, jag såg över om något behövde göras och sen tog jag det lugnt och läste fanatisk lite i boken från morgonen innan det var dags för lunch.  

Promenad på lunchen, sen möte med en av våra försäljare vid 14.00 och sen hade jag en kund efter det, en klippning och lyxinpackning. 

Bussen hem som vanligt, tjejen som satt bakom bakom mig höll emot sätet med benen när jag försökte lita bak… hon klev av i Svenstavik och då kunde jag äntligen luta tillbaka en aning och försöka vila lite.

Promenad hem, de små sov när jag kom in , jag var ganska så kissnödig då jag druckit mycket på eftermiddagen. Jag tvättade av mig och bytte om, pratade lite med Emilia som nyss hade duschat. 

(null)

Fick en bild av Jonna när hon nattade Noah ❤️

Både Minnah och Noah har vaknat under kvällen, Louie ockdå. 

Ninni och Towe ska sova borta kommande kväll. 

Jag åt middag  och såg på tv, lade oss vid 00.30 lägga oss. Noah kom tassande och fick sova med oss. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus