17 Oktober, måndag…

Måndag igen och jag klev upp 04.45 som vanligt. Hade 3 barn i sängen och Göran låg på soffan. 

Samma rutin med rörelse som senaste tiden, Casper var också uppe tidigt och åkte 05.30. Jag hade kunnat åka med honom men hade redan planerat att åka med Jonna. Hon skulle ha med sig Meja och Melvin till stan och de skulle passa på att storhandla. 

Jag hade kund direkt på morgonen och sen precis innan lunch. Jag hade turen att hinna få håret tvättat och fönat däremellan 🤗

Jonna, Meja och Melvin kommer in en sväng när de handlat klart på Ica Maxi, drack en varsin kopp varm choklad innan de åkte till Willys. 

Promenad ner på stan på lunchen, satte in pengar och gjorde några ärenden. 

Jag hade inget bokat direkt efter lunch, så jag passade på och dammsög fikarummet och bakre delen av salongen. E tog fram skurmoppwn moppade golven innan jag   färgade hennes bryn. 

(null)

Jag älskar "vår" salong, atmosfären och utrymmet, inredningen har sin charm och sen att ha levande växter lite här och där gör det liksom hemtrevligt. 

Jag hafe sen 2 klippningar bokade innan jag slutade 17.00

Promenad till busstorget tog bussen hem, försökte sova lite, åkte hela vägen till Rätan. Började promenera hem, Casper kom iväg sent från jobbet och stannade och plockade  upp mig. 

De små barnen låg redan i sina sängar  är jag kom hem, jag bytte om och tvättade av mig, fick sen ta över och natta Minnah, som även denna kväll hade svårt att komma till ro. 

Jag röjde i köket innan jag åt min middag i soffan. Vi kikade på tv med de större barnen, Gränsbevakarna Sverige, ganska intressant ändå. 

Noah vaknade 3 ggr och Minnah 1 under kvällens gång. Jag tog med mig Noah till vår säng när jag skulle lägga mig och strax efteråt kom Minnah tassande. Klocka. Var då ca 23.15 och det tog upp till 30 minuter innan de kommit till ro och jag kunde slappna av och somna. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus