16 Oktober, söndag…

Blev väckt vid 07.00 tiden av Minnah, då var Louie också vaken, jag startade en film. 

Jag gick och lade mig igen, försökte sova lite mer, Göran vaknade till och vi låg och myste en stund innan det var dags att kliva upp och göra frukost. 

Theo och Rasmus kom hem vid 09.00 tiden, de frågade om att få spela på Theos dator och det fick de.  

Göran gick så småningom  ut för att hjälpa Casper, Noah gick också ut, han älskar att vara ute och speciellt om han får vara med i och omkring garaget. 

Theo följde med Rasmus hem igen lite senare, Rasmus pappa kom och hämtade för att de skulle äta lunch. 

Alla större barn gick åt olika hålla här hemma, Lilly och Minnah byggde pärlplattor. Noah gjorde också en egen senare men hjälp av Lilly, en nalle. 

(null)

(null)

Jag spelade lite Uno med Lilly

Jag och Göran spelade kort, jag började med middagen strax innan 15.00, Melvin kom och tog över och jag gjorde mig klar för att åka på Yoga. Blev till och med upphämtad 🤗

Härligt pass och jag skippade att doppa mig i sjön denna kväll, känns lite mer lockande om man kört ett hårdare träningspass än just yoga slm avslutas med härlig avslappning 😅

Fick skjuts hem, packade upp, tog sen en dusch innan vi började skriva matlista och handlingslista. Minnah hade svårt att somna, de större barnen fick sitta hos henne i omgångar. 

När listorna var klara så åt jag middag i soffan, diskade ur ugnsform och kastruller innan, blir nästan alltid grejer över som inte får plats i diskmaskinen. 

De större barnen åt kvällsfika och kom isäng till 22.00 ca, Hilma som hade glömt duscha, hon trodde det var lördag. Hon surade lite och efter att ha givit henne några olika alternativ så duschade hon innan hon lade sig, hon kom alltså isäng ännu lite senare. 

Jag sagt och nickade till då och då i soffan en stund sen så gav jag upp, borstade tänderna, släppte ut Tyra, hängde tvätt och precis när jag lagt mig kom Noah. Göran och Jonna satt  kvar en stund  och kikade på ett Amerikanskt bakprogram "Holliday Baking" Klockan var va 23.30



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus